Tositarina todellisista rikoksista Reviewed by Momizat on . Katariina Vuori: Erään tapon tarina Isä, joka vapaalla ollessaan luo ympärilleen alistavan ilmapiirin pelolla ja äärimmäisellä väkivallalla. Perhe, joka elää al Katariina Vuori: Erään tapon tarina Isä, joka vapaalla ollessaan luo ympärilleen alistavan ilmapiirin pelolla ja äärimmäisellä väkivallalla. Perhe, joka elää al Rating: 0

Tositarina todellisista rikoksista

katja150Katariina Vuori:
Erään tapon tarina

Isä, joka vapaalla ollessaan luo ympärilleen alistavan ilmapiirin pelolla ja äärimmäisellä väkivallalla. Perhe, joka elää alistettuna vuosikaudet, ympärillään yhteisö joka myös pelkää isää. Hätkähdyttävän suora kuvaus perheväkivallasta sekä tämän perheen kokemasta shokeeraavasta lopusta. Kirja on musertava kuvaus hiljaisuuden ja puuttumattomuuden kulttuurista jossa elämme. Aina surullisen ajankohtainen aihe ja ainutlaatuinen tarina tekevät tästä true crime -kirjasta erittäin tärkeän ja mielenkiintoisen lukukokemuksen. Erään tapon tarina meni ihon alle ja jäi omaan mieleen pidemmäksi aikaa.

-Katja, Joensuun myymälästä

eraantapon

Tositarina todellisista rikoksista, isän kaltoin kohtelemasta äidistä ja pojasta, jonka lapsuus on väkivallan värittämä. Pikkukaupungista, jossa kaikki tietävät, mutta kukaan ei puutu tilanteeseen. Ennen kuin on liian myöhäistä.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top