Isosta ja pienestä ja maailman parhaasta navasta Reviewed by Momizat on . Ninka Reittu: Oma rakas supernapa Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokkaana viime vuonna tutuksi tulleen kirjailijan uusi tarina isosta ja pienestä Ninka Reittu: Oma rakas supernapa Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokkaana viime vuonna tutuksi tulleen kirjailijan uusi tarina isosta ja pienestä Rating: 0

Isosta ja pienestä ja maailman parhaasta navasta

Ninka Reittu:katja150
Oma rakas supernapa

Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokkaana viime vuonna tutuksi tulleen kirjailijan uusi tarina isosta ja pienestä veti minulta jalat veteläksi ja sai alahuulen väpättämään. Kehopositiivisuutta ja erilaisuutta käsittelevä kirja hurmaa huumorilla, liikuttaa lämmöllä ja ilahduttaa värikkäällä kuvituksellaan. Pulleat massut, pörröiset tukat, isot tai pienet varpaat – kaikki me ollaan parhaita juuri omina itsenämme! Kuten edellisessä, rakkautta käsitelleessä kirjassaan, Reittu saa aikaan keskustelua lukijan ja kuuntelijan välille, ja tarjoaa näin helpon työkalun vaikean asian käsittelemiseen lasten kanssa. Kerta kaikkiaan parasta kotimaista lastenkirjallisuutta pitkään aikaan! Tämä lähtee lahjaksi monen ikäiselle, ehkä jopa aikuiselle… Suosittelen!

-Katja, Joensuun myymälästä

Kirja isosta ja pienestä, uimarannasta ja maailman parhaasta navasta. Ihana kuvakirja kaikenikäisille. Auttaa ymmärtämään, että jokainen on hyvä juuri sellaisena kuin on.

Minulla on hienot jalat, joilla voin juosta. Kädet, jotka osaavat tehdä monia juttuja. Korvat, nenä, suu ja silmät, ihan minun omiani. Masuni keskellä on pieni nappula, hienoista hienoin napa! Olen joka kohdasta ihan sopivan kokoinen ja hyvä.

rakassupernapa

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top