Talvisia lukunautintoja Reviewed by Momizat on . Lucinda Riley: Enkelipuu Hurmaava lukumatka brittiläisiin kartanomaisemiin 1940-luvulta tähän päivään. Enkelipuu on sukutarina, rakkauskertomus, ja juuri sellai Lucinda Riley: Enkelipuu Hurmaava lukumatka brittiläisiin kartanomaisemiin 1940-luvulta tähän päivään. Enkelipuu on sukutarina, rakkauskertomus, ja juuri sellai Rating: 0

Talvisia lukunautintoja

lilliLucinda Riley:
Enkelipuu

Hurmaava lukumatka brittiläisiin kartanomaisemiin 1940-luvulta tähän päivään. Enkelipuu on sukutarina, rakkauskertomus, ja juuri sellainen suuri lukuromaani, josta kuuluu nauttia viltin alla villasukat jalassa höyryävän teekupillisen kera. Lucinda Riley on loistelias tarinankertoja ja tämänkin kirjan kohdalla lukija on koukutettu sukutarinan pyörteisiin ensimmäisiltä sivuilta lähtien. Jos pidit Rileyn aiemmista kirjoista tai olet viihtynyt Kate Mortonin kirjojen parissa, lue tämä!

-Lilli, Sellon myymälästä

On kulunut 30 vuotta siitä, kun Greta lähti Marchmontin kartanosta Walesin kukkuloiden syleilystä. Nyt hän on palaamassa kartanolle joulunviettoon rakkaan ystävänsä Davidin kutsumana. Hän ei muista paikasta mitään, sillä pari vuosikymmentä sitten tapahtunut onnettomuus pyyhki Gretan mielestä koko hänen siihenastisen elämänsä. Kävellessään kartanon mailla Greta löytää hautakiven. Sään pieksemä kaiverrus paljastaa, että paikalle on kauan sitten haudattu pieni poika. Löytö väläyttää Gretan mieleen muistikuvan, ja kadonnut menneisyys alkaa vähitellen hahmottua. Yhdessä Davidin kanssa Greta ryhtyy muodostamaan elämänsä palapeliä vuoden 1945 Lontoosta lähtien. Kipeisiin muistoihin liittyy erottamattomasti myös hänen tyttärensä Cheska, joka onnistui enkelimäisen ulkonäkönsä avulla hämäämään kaikkia. On vielä paljon, mitä Greta ei tiedä tyttärestään.

enkelipuu_oleminun

Josie Silver:
Ole minun

Ole minun on toivottomien rakkaustarinoiden aatelia! Kumpi on voimakkaampi side, ystävyys vai rakkaus? Vaikka kyseessä on melko klassinen rakkaustarina, tämä on erityisesti kirja ystävyydestä ja uskollisuudesta. Tätä ei todellakaan voi lukea liikuttumatta ja toivottomasta rakkaudesta huumaantumatta. Jos pidit Sinä päivänä -kirjasta tai Rakkautta vain -elokuvasta, lue tämä!

-Lilli, Sellon myymälästä

Yksi katse muutti kaiken. Täydellisen vastustamaton rakkaustarina on talven sydämenlämmittäjä. Laurie ei usko rakkauteen ensisilmäyksellä. Kunnes eräänä joulukuisena päivänä hän näkee bussinikkunasta miehen, jonka silmistä hän ei pysty irrottamaan katsettaan. Laurie ei voi tunteilleen mitään, vaikka hän tietää, ettei ehkä koskaan näkisi miestä uudelleen. Vuotta myöhemmin hänen ystävänsä esittelee joulupirskeissä uuden rakkaansa: saman miehen, jota Laurie ei ole vieläkään saanut mielestään.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top