Herkkyys ja kovuus kohtaavat Reviewed by Momizat on . Antti Tuisku, Antti Aro, Anton Vanha-Majamaa: Antti Tapani Ensinnäkin tunnustan heti. Antti Tuisku on minusta ihana. Antti oli toissa vuonna Tampereella esiinty Antti Tuisku, Antti Aro, Anton Vanha-Majamaa: Antti Tapani Ensinnäkin tunnustan heti. Antti Tuisku on minusta ihana. Antti oli toissa vuonna Tampereella esiinty Rating: 0

Herkkyys ja kovuus kohtaavat

hansu

Antti Tuisku, Antti Aro, Anton Vanha-Majamaa:
Antti Tapani

Ensinnäkin tunnustan heti. Antti Tuisku on minusta ihana. Antti oli toissa vuonna Tampereella esiintymässä ja ennen sitä Petokesä-kirjaa esittelemässä. Antti halasi minua lämpimästi ja heti sen jälkeen halusi tietää tarkasti tulevan tapahtuman kulun. Sama pehmeys ja ammattiylpeys näkyy myös kirjassa Antti Tapani. On hieman omituista, että samassa henkilössä kohtaa avoimuus ja yksityisyyden suojaus. Ehkä myös murre tekee oman tehtävänsä. Tämä kirja ei ole faniopas eikä tehty ihan nuorimmille faneille luettavaksikaan. Kirjan nimi Antti Tapani kertonee jo jotakin – se kertoo siitä Antti Tuiskusta, jonka me kaikki tiedämme: aina iloinen, energinen, luunkova musiikkiliikkuja, joka on oma itsensä teki mitä tahansa – mutta myös Tapanista, siitä josta emme tiedä mitään: ystävästä, ihmisestä, jolle perhe on ykkönen, haavoittuvaisesta elämänsä aikatauluttajasta, jolla on paha taipumus polttaa kynttilää molemmista päistä. Kirja on kirjoitettu haastattelumuotoon, mikä on minusta erinomainen ratkaisu.  Ehkä uran tauolle pistäminen on antanut luvan kertoa itsestään enemmän kuin aiemmin – Antti on kirjassa avoimempi kuin koskaan. Kirjassa pääsee sisään myös musiikkimaailmaan Tuiskun näkökulmasta. Manageri Carla -joka oli myös Cheekin manageri- on sekä ystävä että luunkova organisoija, Asko Kallonenkin saa omat lukunsa, Idols-kisaajat myös. Antin omat kiemuraiset suhdekuviot saavat myös omat vastauksensa. Herkkyys ja kovuus kohtaavat.

Voin kirjan luettuani edelleenkin sanoa, että Antti (Tapani) on minusta aivan ihana.

-Hanna-Liisa, Tampereen myymälästä

anttitapani

Suomen suurimman poptähden avoin elämäkerta. Antti Tuisku on Suomen suurin poptähti, mutta kuka on Antti Tapani? Antti Tuiskun elämäkerta paljastaa, onko mahdollista säilyä omana itsenään läpi musiikkibisneksen hullunmyllyn. Koko kansan tuntema Antti Tuisku on eri ihminen kuin yksityisyyttään varjeleva Antti Tapani, joka on selviytynyt koulukiusaamisesta, läheisriippuvuudesta ja vaikeista seurustelusuhteista. Yhtä kaikki hän on voitontahtoinen ja peräänantamaton, herkkä ja analyyttinen itsensä kehittäjä. Antti Tuisku singahti vain 19-vuotiaana Siwan kassalta supertähteyteen ja saman tien ivan ja epäilyn kohteeksi. Hänet leimattiin nopeasti laulutaidottomaksi levy-yhtiön tuotteeksi. Keikoilla lavalle lentelivät pullot ja kolikot. Media revitteli. 14 vuoden kuluttua hän on suositumpi kuin koskaan. Aluksi Antti uskoi itsekin, että pohjoiset juuret pitäisivät jalat maassa, eikä julkisuus muuttaisi häntä. Kun suosio Idols-menestyksen jälkeen notkahti ja väki kaikkosi keikalta, tapahtuikin kaikkea muuta. Antti löysi itsensä etsimässä selkääntaputtelua ja vahvistusta itsetunnolleen. Nousu uudelleen huipulle vaati paljon. Se vaati myös tutustumista siihen, kuka oikeastaan on.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top