Downton Abbey kohtaa Agatha Christien Reviewed by Momizat on . Jessica Fellowes: Mitfordin murhat No nyt on herkkua Agatha Christien kirjojen ystäville! Mitfordin murhat koukutti ensimmäisiltä sivuilta alkaen, ja 1920-luvun Jessica Fellowes: Mitfordin murhat No nyt on herkkua Agatha Christien kirjojen ystäville! Mitfordin murhat koukutti ensimmäisiltä sivuilta alkaen, ja 1920-luvun Rating: 0

Downton Abbey kohtaa Agatha Christien

Jessica Fellowes: lilli
Mitfordin murhat

No nyt on herkkua Agatha Christien kirjojen ystäville! Mitfordin murhat koukutti ensimmäisiltä sivuilta alkaen, ja 1920-luvun kartanomaisemat ja Lontoon synkät kujat lumosivat ainakin tämän lukijan aivan täysin. Todellinen vanhan ajan dekkari, jossa tunnelma ja juoni kulkevat tiiviisti käsi kädessä. En malta odottaa, että sarjan seuraava osa ilmestyy!

-Lilli, Sellon myymälästä

Vanhan ajan murhatarina henkii perienglantilaista charmia. Köyhä lontoolaistyttö Louisa Cannon pakenee julmaa setäänsä ja päätyy lastenhoitajaksi Mitfordin perheen maalaiskartanoon. Hänestä tulee 16-vuotiaan Nancy Mitfordin uskottu ja ystävä, ja yhdessä he myös joutuvat keskelle salaperäisen junamurhan tutkintaa. Mitä tapahtui Florence Nightingalen kummityttärelle? Mitfordin aatelisperhe – etenkin sen kuusi kaunista tytärtä – oli tosielämässä monien kohujen ja skandaalien keskiössä 1900-luvun alkupuolella. Romaani aloittaa sarjan, joka perustuu tosielämän murhiin ja historiallisiin henkilöihin.

mitfordin

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top