Karhean kaunis tarina nuoruuden vimmasta Reviewed by Momizat on . Kirsikka Saari: Hölmö nuori sydän Vieläkö muistat, millaista oli olla teini-ikäinen? Miltä tuntui kun ei ollut enää lapsi, mutta ei kuitenkaan vielä aikuinen? I Kirsikka Saari: Hölmö nuori sydän Vieläkö muistat, millaista oli olla teini-ikäinen? Miltä tuntui kun ei ollut enää lapsi, mutta ei kuitenkaan vielä aikuinen? I Rating: 0

Karhean kaunis tarina nuoruuden vimmasta

lilliKirsikka Saari:
Hölmö nuori sydänholmo

Vieläkö muistat, millaista oli olla teini-ikäinen? Miltä tuntui kun ei ollut enää lapsi, mutta ei kuitenkaan vielä aikuinen? Itse olin jo päässyt unohtamaan, mutta tämä kirja sai muistot palaamaan mieleen. Miten olla samaan aikaan todella itsevarma ja täydellisen epävarma, miten haluaa olla vastuussa kaikesta omassa elämässään, mutta samalla ei kuitenkaan mistään. Saaren kirja oli huima lukumatka toiseen aikaan, paikkaan ja maailmaan. Suosittelen kaikille, jotka haluavat muistella omia teiniaikoja tai eläytyä siihen, millaista on olla murrosikäinen tänä päivänä.

-Lilli, Sellon myymälästä

Palkitun käsikirjoittajan karhean kaunis tarina nuoruuden vimmasta ja hullusta ensirakkaudesta. Lenni on rakastunut arvaamattomaan Kiiraan, joka ei ole häntä huomaavinaan. Kiira pyörittää lähiön kaveripiiriä, mutta kerran vielä hän lentää pois. Yksi yö muuttaa kaiken. Kiira tulee raskaaksi ja nuoret päättävät pitää lapsen, lippunsa aikuisuuteen. Mutta mikään ei ole sellaista kuin Kiira kuvitteli, vähiten Lenni. Lenni haluaa olla kunnon isä, vaikkei tiedä miten. Hän löytää isähahmoksi äärioikeistolaisissa piireissä pyörivän Jannen, jonka porukassa hän tuntee vihdoin täyttävänsä miehen mitat. Askel askeleelta Lenni kulkee kohti valintoja, joilla on kauaskantoiset vaikutukset.

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top