Varastettujen rukousten vuori, naisnäkökulmaa huumekartellien hallitsemasta Meksikosta Reviewed by Momizat on . Kirja kertoo huumekartellien valtaamasta Meksikon maaseudusta, jossa nuoria tyttöjä siepataan ihmiskaupan uhreiksi. Teos on saanut innoituksensa todellisuudesta Kirja kertoo huumekartellien valtaamasta Meksikon maaseudusta, jossa nuoria tyttöjä siepataan ihmiskaupan uhreiksi. Teos on saanut innoituksensa todellisuudesta Rating: 0

Varastettujen rukousten vuori, naisnäkökulmaa huumekartellien hallitsemasta Meksikosta

j_clemens

Kirja kertoo huumekartellien valtaamasta Meksikon maaseudusta, jossa nuoria tyttöjä siepataan ihmiskaupan uhreiksi. Teos on saanut innoituksensa todellisuudesta ja sivuaa monia yhteiskunnallisia epäkohtia. Tapahtumat ovat rajuja, mutta lukijaa ei silti ahdista. Clementin kerronta on yllättävän kepeää, sisältäen paljon mustaa huumoria. Jos yhteiskunnalliset asiat ja vieraat kulttuurit kiinnostavat, älä jätä tätä kirjaa lukematta.

 – Johanna, Kampin myymälä

kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top