Tulvaniitty on lumoava tarina sukupolvi- ja kulttuurieroista, yksinäisyydestä, rakastamisesta ja hylkäämisestä Reviewed by Momizat on . Kirjan tapahtumat alkavat Intian poliittisen kuohunnan keskeltä 1960-luvun Kalkutasta ja päättyvät nykypäivän Yhdysvaltoihin. Lapsena erottamattomien veljesten Kirjan tapahtumat alkavat Intian poliittisen kuohunnan keskeltä 1960-luvun Kalkutasta ja päättyvät nykypäivän Yhdysvaltoihin. Lapsena erottamattomien veljesten Rating: 0

Tulvaniitty on lumoava tarina sukupolvi- ja kulttuurieroista, yksinäisyydestä, rakastamisesta ja hylkäämisestä

hjumpa_lahiri

Kirjan tapahtumat alkavat Intian poliittisen kuohunnan keskeltä 1960-luvun Kalkutasta ja päättyvät nykypäivän Yhdysvaltoihin. Lapsena erottamattomien veljesten elämä lähtee myöhemmin eri suuntiin, yleinen ja yksityinen historia kulkevat rinnakkain. Tarina kertoo sukupolvi- ja kulttuurieroista, yksinäisyydestä, rakastamisesta ja hylkäämisestä. Lukija jää pohtimaan miten kirjan henkilöiden elämänratkaisut vaikuttavat heidän läheisiinsä ja kuinka traumaattisista kokemuksista pääsee yli. Vähäeleisen taitava, viipyilevä ja kauniin kuvaileva kerronta lumoaa lukijansa vähitellen, kirja on selvää klassikkoainesta.

-Johanna, Kampin myymälä
kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna

Kommentit (1)

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top