Paratiisiuhrit, pohjoismainen dekkari parhaasta päästä Reviewed by Momizat on . Ohlssonin Fredrika Bergman -tarinat sen kun vaan paranevat, eikä haittaa, jos et ole lukenut edellisiä, pääset kyllä kärryille. Tätä kirjaa en voinut laskea käs Ohlssonin Fredrika Bergman -tarinat sen kun vaan paranevat, eikä haittaa, jos et ole lukenut edellisiä, pääset kyllä kärryille. Tätä kirjaa en voinut laskea käs Rating: 0

Paratiisiuhrit, pohjoismainen dekkari parhaasta päästä

ParatiisiuhritOhlssonin Fredrika Bergman -tarinat sen kun vaan paranevat, eikä haittaa, jos et ole lukenut edellisiä, pääset kyllä kärryille.

Tätä kirjaa en voinut laskea käsistäni, vaan se oli luettava heti loppuun asti. Suosittelen sinulle, joka pidät pohjoimaisista dekkareista, tämä on ihan parhaasta päästä.

Paratiisiuhrit kertoo Tukholmasta New Yorkiin matkalla olevan lentokoneen kaappauksesta, jossa yli neljäsataa matkustajaa ovat hengenvaarassa. Polttoainemittari tikittää armottomasti…

Järisyttävän uskottavaksi kertomuksen tekivät kuvaukset eri maiden toimintatavoista katastrofitilanteen uhatessa.

Tekstistä huomaa, että ammattilainen on asialla, Kristina Ohlsson on paitsi loistava kirjailija myös työskennellyt turvallisuusanalyytikkona Ruotsin poliisihallinnossa, sekä Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestössä. Kirja herättää väkisinkin tiettyjä kysymyksiä ja jää mieleen pyörimään pitkäksi aikaa.

– Maitta, Lohjan myymälä

jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top