Pullopostia, palkittu pohjoismainen trilleri Reviewed by Momizat on . Tanskalainen Jussi Adler-Olsen on todella ansainnut palkintonsa Pullopostillaan, joka ilmestyessään valittiin pohjoismaiden parhaaksi dekkariksi. Tällä kerralla Tanskalainen Jussi Adler-Olsen on todella ansainnut palkintonsa Pullopostillaan, joka ilmestyessään valittiin pohjoismaiden parhaaksi dekkariksi. Tällä kerralla Rating: 0

Pullopostia, palkittu pohjoismainen trilleri

PullopostiaTanskalainen Jussi Adler-Olsen on todella ansainnut palkintonsa Pullopostillaan, joka ilmestyessään valittiin pohjoismaiden parhaaksi dekkariksi.

Tällä kerralla aiheena on sattumalta poliisille päätynyt pulloposti, sisältönään vanha verellä kirjoitettu avunpyyntö.Ratkaisemattomien rikosten Osasto Q:n Carl, Rose ja Assad löytävät tutkimuksissaan yhteyden Jehovan todistajiin kuuluvaan perheeseen, jonka kadonneista pojista on vaiettu.

Samankaltaisia outoja katoamisia näyttää löytyvän muistakin uskonlahkoista, mutta vaarallinen vainoaja on naamioitumisen mestari, eikä juuri jätä jälkiä.

Suosittelen Pullopostia sinulle, joka haluat nautiskella tiivistä tunnelmaa ja yllättäviä juonenkäänteitä tarjoavaa trilleriä.

– Maitta, Lohjan myymälä
jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top