Tähtiin kirjoitettu virhe on tunteikas, kaunis ja realistinen kertomus syöpää sairastavista nuorista ja rakkaudesta Reviewed by Momizat on . Heinäkuussa elokuvaversion saava kirja on riipaisevan kaunis ja karu. Kirja puhuttelee, herättää ajatuksia ja ennen kaikkea sitä ei malta laskea käsistään. Tari Heinäkuussa elokuvaversion saava kirja on riipaisevan kaunis ja karu. Kirja puhuttelee, herättää ajatuksia ja ennen kaikkea sitä ei malta laskea käsistään. Tari Rating: 0

Tähtiin kirjoitettu virhe on tunteikas, kaunis ja realistinen kertomus syöpää sairastavista nuorista ja rakkaudesta

Tähtiin kirjoitettu virheHeinäkuussa elokuvaversion saava kirja on riipaisevan kaunis ja karu. Kirja puhuttelee, herättää ajatuksia ja ennen kaikkea sitä ei malta laskea käsistään. Tarina on kaikessa surullisuudessaan tunteikkaan kaunis.

16-vuotias Hazel sairastaa kilpirauhassyöpää. Äiti pakottaa Hazelin vertaistukiryhmään, jonne Hazel ei haluaisi mennä. Siellä hän tapaa Augustuksen ja nuoret ihastuvat toisiinsa. Elämänmakuiset päähahmot elävät nuoruuttaan ja rakkauttaan tietäen lopun häämöttävän piankin.

Kirja ihastuttaa nuoria ja vanhoja. Kyynel tipahtaa väkisinkin tarinan edetessä, joten lukukokemus on erittäin sentimentaalinen ja tunteikas. Suosittelenkin kirjaa teini-ikäisistä kypsiin aikuisiän saavuttaneisiin. Upea teos.

– Elina, Porin myymälä 

Kommentit (4)

 • Essi

  Kaksi syöpää sairastavaa nuorta löytää toisistaan sen mitä eivät ole ehtineet menettää, rakastuu. Heille yltyy seikkailu, jota on koukuttava ja helppo lukea. Kirja on hyvä lukukokemus, ja se koskettaa todella paljon. Suosittelen kirjaa jokaiselle, joka ei ole löytänyt kirjaa mitä lukea tai muuten vaan haluaa jotain uutta.

  http://www.suomalainen.com/lempikirjakone

 • Jaate

  Tämä kirja on pakko lukea! Kirja on aivan ihana ja mukaansa tempaava. Kirja on surullinen mutta samalla hetkellä myös iloinen. Minä en itke usein kirjoissa, mutta tässä kirjassa kyllä vierahti kyyneleitä poskille! Kuitenkin kirjan aikana tuli myös naurettua vatsansa pohjasta! Kirjassa on Hazel Grace lancaster päähenkilönä, hänellä on keuhkosyöpä ja hänen täytyy kantaa mukanaan hengityslaitetta, että pystyy hengittämään. hazel on ihana ja ystävällinen ja hän on täysin oma persoona, toisena päähenkilönä on Augustus Waters, hän on komea ahhhh ja aivan jumalattoman ihana! Häneen rakastuu joka ikinen tyttö vaikka silmät kiinni! Augustuksella on amputoitu jalka, hänellä siis on tekojalka. Hänellä oli jalassaan syöpä!

  En kerro juonesta tai kirjan tapahtumista mitään koska haluan, että te voitee itse lukea tämän kirjan ja itkeä ja nauraa! Suosittelen tätä kirjaa myös englanniksi olen lukenut sen suomeksi ja englanniksi, suomalainen kirja on todella hyvin suomennettu ja siinä on hyvin pysynyt kaikki sanonnat ja muutenkin tarinaa ei ole muutettu ollenkaan, mutta englannin kielinen kirja on kuitenkin se alkuperäinen niin se tuntuu vielä todemmalta! Hyviä lukuhetiä!

  http://www.suomalainen.com/lempikirjakone

 • Heli

  Herkkä, koskettava ja ajatuksia herättävä. Näillä kolmella sanalla kuvailisin tätä kirjaa. Kirjaa ylistetään nyt kaikkialla ja tämä saattaa tuottaa hieman ennakkoluuloja kirjan laadusta, mutta tarina tempaisee mukaansa omalla tavallaan ja saa lukijan pohtimaan. Kirja on syystäkin hyvin suosittu ja itse voisin nimetä sen jopa klassikoksi. Kaikinpuolin kuitenkin erittäin kaunis ja koskettava tarina nuoresta rakkaudesta. Suosittelen lämpimästi niin kokeneille ja kokemattomille lukijoille !

  http://www.suomalainen.com/lempikirjakone

 • Tahiti

  Tunteita herättävä, kaunis tarina nuoresta rakkaudesta ja tahdonvoimasta. Kirja herättää kysymyksiä ja kyyneliä.

  http://www.suomalainen.com/lempikirjakone

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top