Reuhurinne Liikennekirjasta liikenneoppia pienille koululaisille Reviewed by Momizat on . Koulut alkavat jälleen ja jokaisen tielläliikkujan on syytä olla varuillaan ja valppaana. Liikennekirjasta saa pieni ja isokin kulkija eväitä matkan varrelle se Koulut alkavat jälleen ja jokaisen tielläliikkujan on syytä olla varuillaan ja valppaana. Liikennekirjasta saa pieni ja isokin kulkija eväitä matkan varrelle se Rating: 0

Reuhurinne Liikennekirjasta liikenneoppia pienille koululaisille

Reuhurinne liikennekirjaKoulut alkavat jälleen ja jokaisen tielläliikkujan on syytä olla varuillaan ja valppaana. Liikennekirjasta saa pieni ja isokin kulkija eväitä matkan varrelle selkeine opastuksineen.

Tutut hahmovat kertovat, miten tulee toimia eri tilanteissa, jotta liikenteessä olisi turvallista kulkea. Kirjassa on selkeitä ohjeita ja hyvä kuvitus.

Reuhurinne-sarja jatkaa hyvää laadukasta linjaansa. Selkeä kuvitus ja teksti ja hauskat hahmot tekevät kirjasta mielenkiintoisen. 8-vuotias poikani tutuistui yhdeltä istumalta kirjaan ja liikenteestä riitti keskusteltavaa pitkäksi aikaa. Yhdessä tulimme siihen tulokseen, että kirja on erittäin hyvä teos erityisesti sekä ekaluokkalaisille että yksin koulutietään kulkeville ja muillekin muistutukseksi.

– Elina, Porin myymälä
 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top