Mikko Mallikkaan parhaat yksissä kansissa Reviewed by Momizat on . Parhaat tarinat sisältää kolme Mikko Mallikkaan raikasta opettavaista tarinaa. Jo vuosikymmeniä vanha Mikko Mallikas -sarja jaksaa ihastuttaa sekä pieniä että i Parhaat tarinat sisältää kolme Mikko Mallikkaan raikasta opettavaista tarinaa. Jo vuosikymmeniä vanha Mikko Mallikas -sarja jaksaa ihastuttaa sekä pieniä että i Rating: 0

Mikko Mallikkaan parhaat yksissä kansissa

Mikko Mallikkaan parhaatParhaat tarinat sisältää kolme Mikko Mallikkaan raikasta opettavaista tarinaa. Jo vuosikymmeniä vanha Mikko Mallikas -sarja jaksaa ihastuttaa sekä pieniä että isoja. Tarinat ovat opettavaisia ja samalla niin ihastuttavia. Mikko Mallikas on 4-vuotias poika, tavallinen poika, joka silloin tällöin on oikukas ja useimmiten kiltti. Tarinat ovat mukavan riemastuttavaa yhdessä luettavaa vanhemmille ja lapsille 3-vuotiaista ylöspäin.

– Elina, Porin myymälä

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top