Ella ja kaverit karkaavat koulusta, huippuhauska kirja eskarilaisille ja alakoululaisille Reviewed by Momizat on . 15. Ella-sarjan kirja on huippuhauska, mukaansatempaava ja jännittäväkin. Pidin tästä kirjasta todella paljon, kuten myös lukukaverini, 8-vuotias poikani. Kirja 15. Ella-sarjan kirja on huippuhauska, mukaansatempaava ja jännittäväkin. Pidin tästä kirjasta todella paljon, kuten myös lukukaverini, 8-vuotias poikani. Kirja Rating: 0

Ella ja kaverit karkaavat koulusta, huippuhauska kirja eskarilaisille ja alakoululaisille

Ella ja kaverit karkaavat koulusta15. Ella-sarjan kirja on huippuhauska, mukaansatempaava ja jännittäväkin. Pidin tästä kirjasta todella paljon, kuten myös lukukaverini, 8-vuotias poikani. Kirjaa ei todellakaan malttanut laskea käsistään, vaan se piti ahmia yhdeltä istumalta. Ja kyllä meitä nauratti tätä lukiesamme, sen verran mukavia ja hauskoja hahmoja ja tapahtumia kirjassa oli.

Kaverukset Ella, Pate, Hanna, Tuukka, Tiina, Samppa ja Pukari palaavat lomalta kouluun ja päätyvät 2½A-luokalle. Kyllä, luit aivan oikein! Kaverukset päättävät kuitenkin karata koulusta jonnekin, jossa kaikilla olisi hauskaa ja saisi aina syödä karamellejä. Sen paikan nimi on Kojoottikoulu. Onko sellaista paikkaa olemassa? Kyllä vain on, mutta missä. He päättävät lähteä selvittämään asiaa itseltään joulupukilta Korvatunturille. Matkan varrella kavereille sattuu ja tapahtuu ihan kaikkea. He törmäävät muun muassa taikuriin ja ovat menossa laivaan jäniksiksi. Tapahtumat selviävät, kun luet tosi kivan ”Ella ja kaverit karkaavat koulusta” -kirjan.

Kirjaa suosittelen eskarilaisista alakoululaisille sekä tytöille että pojille. Saatavana myös äänikirjana.

– Elina, Porin myymälä

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top