Kuolema ehtoolehdossa: Me jokainen vanhenemme. Mihin me joudumme? Reviewed by Momizat on . Vanhusten palvelutalo Ehtoolehdossa askarrellaan ja jumpataan, lähinnä tosin henkilökunnan iloksi. Siiri ja Irma, jo 90 ikävuoden ylittäneet asukkaat ajavat mie Vanhusten palvelutalo Ehtoolehdossa askarrellaan ja jumpataan, lähinnä tosin henkilökunnan iloksi. Siiri ja Irma, jo 90 ikävuoden ylittäneet asukkaat ajavat mie Rating: 0

Kuolema ehtoolehdossa: Me jokainen vanhenemme. Mihin me joudumme?

Kuolema ehtoolehdossa

Vanhusten palvelutalo Ehtoolehdossa askarrellaan ja jumpataan, lähinnä tosin henkilökunnan iloksi. Siiri ja Irma, jo 90 ikävuoden ylittäneet asukkaat ajavat mieluummin raitiovaunulla, rakastavat punaviiniä ja… ratkovat rikoksia.

Kuolema Ehtoolehdossa on piristävä tapaus. Yli yhdeksänkymppiset päähenkilöt ratkaisevat hoitokodissa tapahtuneita rikoksia pilke silmäkulmassa. Tekstiin on silti ujutettu paljon vakavaakin asiaa vanhustenhoidon ongelmista. – Eeva

Tragihauska kuva suomalaisesta nykymaailmasta.  – Anne

Me jokainen vanhenemme. Mihin me joudumme?  – Kaisu

Eeva, Anne ja Kaisu suosittelevat kirjaa sivulla www.suomalainen.com/lempikirjakone. Suosittele lempikirjaasi tai etsi uutta luettavaa!

 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top