Paljasjalkainen kuningatar, kahden naisen tarina 1700-luvun Espanjasta Reviewed by Momizat on . Falcones on hurmannut monet kirjoissa  Meren katedraali ja ja Fatiman käsi. Paljasjalkaisessa kuningattaressa kerrotaan kahden erilaisen ja eri taustaisen naise Falcones on hurmannut monet kirjoissa  Meren katedraali ja ja Fatiman käsi. Paljasjalkaisessa kuningattaressa kerrotaan kahden erilaisen ja eri taustaisen naise Rating: 0

Paljasjalkainen kuningatar, kahden naisen tarina 1700-luvun Espanjasta

Paljasjalkainen kuningatar

Falcones on hurmannut monet kirjoissa  Meren katedraali ja ja Fatiman käsi. Paljasjalkaisessa kuningattaressa kerrotaan kahden erilaisen ja eri taustaisen naisen tarina. Kirja on historiallinen seikkailu jonka päähenkilöt etsivät kostoa ja vapautta, rakastavat ja kärsivät.  

Eri syistä syrjittyjen naisten koskettava tarina epätasa-arvoisessa Espanjalaisessa (1700-luvun) yhteiskunnassa, josta löytyy yllättävän paljon inhimillisiä yleisteemoja, jotka osuvat ja uppoavat lukijaan. Läsnä ovat rohkeus, uskollisuus, vapaus, luopuminen, rakkaus, kosto kuin rahakin. Falconesin kirja kuvaa myös upean elävästi miljöötä ja vallitsevaa kulttuuria. – Karoliina, www.suomalainen.com/lempikirjakone

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top