Vish Puri ja kohtalokkaan voikanan tapaus: Cozy crimen ja Intian ystäville! Reviewed by Momizat on . Nojatuolimatkailun ja klassisten dekkarien yhdistelmä! Paras tapa selvittää, mitä tässä kirjassa tapahtuu on sanoa, että siinä missä Alexander McCall Smithin Mm Nojatuolimatkailun ja klassisten dekkarien yhdistelmä! Paras tapa selvittää, mitä tässä kirjassa tapahtuu on sanoa, että siinä missä Alexander McCall Smithin Mm Rating: 0

Vish Puri ja kohtalokkaan voikanan tapaus: Cozy crimen ja Intian ystäville!

Vish puri

Nojatuolimatkailun ja klassisten dekkarien yhdistelmä! Paras tapa selvittää, mitä tässä kirjassa tapahtuu on sanoa, että siinä missä Alexander McCall Smithin Mma Ramotswe kirjat ovt tavallaan kuvauksia Miss Marplesta Afrikassa, nämä Vish Puri -seikakilut ovat kuin Hercule Poirot Intiassa.

Vish Puri selvittää tässä kuuluisan kriketinpelaajan isän kuolemaa, krikettiliigan sopupelijupakkaa ja Intian pitkäviiksisimmän miehen viiksien varkautta. Ja niin kuin pönäkkä ja itserakas Poirot, Puri pitää sekä oikeutenaan että velvollisuutenaan kommentoida kaikeka ympärillään; näin hän (ja siis kirjaiija Tarquin Hall) tulee nerokkaan humoristisesti kuvanneeksi nyky-Intiaa kaikessa kaoottisuudessaan, kimalluksessaan, rikkaudessaan ja köyhyydessään. Hauskaa, viihdyttävää, lisää tällaisia!! – Niko 

Cozy crimen ja Intian ystäville! Hauska dekkari, josta saa myös tietoa Intian kulttuurista ja historiasta. Mainiot henkilöhahmot! Lopussa kolme reseptiä ja Intia-sanasto. – Meeri

Niko ja Meeri suosittelevat kirjaa kevyen kaunokirjallisuuden ystäville, paljon lukeville aikuisille ja nuorille. Kirja sammuttaa myös tiedonjanoa. www.suomalainen.com/lempikirjakone

 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top