Kevennystä: 300 kilokaloria tai jopa vähemmän Reviewed by Momizat on . Kirja pitää nimensä mukaisesti sisällään laajan valikoiman erilaisia kevyitä ruokia, joiden kanssa on todella helppo oloaan keventää. Kaikki testaamani reseptit Kirja pitää nimensä mukaisesti sisällään laajan valikoiman erilaisia kevyitä ruokia, joiden kanssa on todella helppo oloaan keventää. Kaikki testaamani reseptit Rating: 0

Kevennystä: 300 kilokaloria tai jopa vähemmän

300 kilokaloriaKirja pitää nimensä mukaisesti sisällään laajan valikoiman erilaisia kevyitä ruokia, joiden kanssa on todella helppo oloaan keventää. Kaikki testaamani reseptit olleet todella hyviä ja nopeita valmistaa. Jokaisen reseptin kohdalla kivasti alkuun kerrottu ravintoarvot sekä valmistus- ja kypsennysaika. Kirjasta löytyy myös herkkuja!

– Mira, Raision myymälä

koti_suosittelija_fb_560x292px_mira

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top