Keltainen maailma – kirja täynnä elämäniloa! Reviewed by Momizat on . Syöpää nuorena vuosia sairastanut ja sairauden vuoksi toisen jalkansa, toisen keuhkonsa ja palan maksaamenettänyt Alber Espinosa kirjoittaa menetysten merkityks Syöpää nuorena vuosia sairastanut ja sairauden vuoksi toisen jalkansa, toisen keuhkonsa ja palan maksaamenettänyt Alber Espinosa kirjoittaa menetysten merkityks Rating: 0

Keltainen maailma – kirja täynnä elämäniloa!

Keltainen maailma

Syöpää nuorena vuosia sairastanut ja sairauden vuoksi toisen jalkansa, toisen keuhkonsa ja palan maksaamenettänyt Alber Espinosa kirjoittaa menetysten merkityksestä, sairauden herättämistä oivalluksista sekä unelmien voimasta. Vakavan aiheen käsittelyyn tuo osansa ajatus keltaisista ihmisistä: ”Keltaiset ovat ihmisisä, jotka antavat elämälle tarkoituksen ja auttava vaikeuksien yli. He eivät ole rakkaitamme tai ystäviämme vaan jotain siltä väliltä.”

Mahtavaa lomalukemista, sillä tämä kirja vaatii aikaa ja keskittymistä, tämä todella pysäytti jokaisella aukealla miettimään. Keltainen maailma on todella ansainnut suosionsa, suosittelen kaikille, sillä aihe meitä kaikkia koskettaa.

– Mira, Raision myymälä
koti_suosittelija_fb_560x292px_mira

 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top