Tuhopolttaja: taattua ruotsalaista dekkarilaatua Reviewed by Momizat on . Anna Janssonin 13. Maria Wern -dekkari jatkaa tutulla linjalla: sitä ei malta laskea käsistä ennen kuin loppuratkaisu on selvillä. Visbyn turistikauden jälkeine Anna Janssonin 13. Maria Wern -dekkari jatkaa tutulla linjalla: sitä ei malta laskea käsistä ennen kuin loppuratkaisu on selvillä. Visbyn turistikauden jälkeine Rating: 0

Tuhopolttaja: taattua ruotsalaista dekkarilaatua

Tuhopolttaja

Anna Janssonin 13. Maria Wern -dekkari jatkaa tutulla linjalla: sitä ei malta laskea käsistä ennen kuin loppuratkaisu on selvillä. Visbyn turistikauden jälkeinen rauha järkkyy, kun tuhopolttaja sytyttää ensin yhden ja pian toisen palon. Anna Janssonin tyyliin kirja on kevyttä viihdettä, sopivaa lukemista nollaamaan auringon paahtamia aivoja.

”Maria Wern- jännitystä alusta loppuun. Mielenkiintoiset henkilöhahmot ja tutut henkilöt tunnistaa edellisitä kirjoista. Juoni on hyvä ja selviää vasta lopussa.”

– Johanna suosittelee kirjaa sivulla  www.suomalainen.com/lempikirjakone

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top