Piiraan maku makea: Cosy-crimea parhaimmillaan! Reviewed by Momizat on . Rapistuva kartano Buckshawssa Englannin maaseudulla, vuosi 1950, nokkela, kemiasta kiinnostunut 11-vuotias Flavia ja kuollut lintu portaalla. Siinä puitteet dek Rapistuva kartano Buckshawssa Englannin maaseudulla, vuosi 1950, nokkela, kemiasta kiinnostunut 11-vuotias Flavia ja kuollut lintu portaalla. Siinä puitteet dek Rating: 0

Piiraan maku makea: Cosy-crimea parhaimmillaan!

Piiraan maku makea

Rapistuva kartano Buckshawssa Englannin maaseudulla, vuosi 1950, nokkela, kemiasta kiinnostunut 11-vuotias Flavia ja kuollut lintu portaalla. Siinä puitteet dekkarimaiselle tarinalle, jota kanadalainen kirjailija kuljettaa taitavasti ja tunnelmallisesti englantilaisessa maisemassa. Toinen Flavia de Luce -dekkarisarjan kirjoista ilmestyy syksyllä.

Sopivasti erilainen ja erikoinen lisä dekkarivalikoimaan. Ei superagentteja, eikä poliisin erikoisjoukkoja, vaan terävä ja perheensä hyljeksimä lapsinero pääosassa. – Jussi

Cosy-crimea parhaimmillaan! Tapahtumapaikkana vuoden 1950 englantilainen pikkukylä, jossa tapahtuu rikos… Agatha Christien dekkareiden ystävä tykkää varmasti.  – Kristina

Ihana sukellus 50-luvulle lapsen maailmaan ja samalla jännittävä murhamysteeri. – Tiina

Jussi, Kristina ja Tiina suosittelevat kirjaa niin paljon lukeville kuin kevyen kirjallisuuden ystävillekin sivulla www.suomalainen.com/lempikirjakone

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top