Vaimotesti: Aivan ”naurettava” kirja. Eli aivan ihana opus. Reviewed by Momizat on . Kirja kertoo miehestä, jolla ei juuri ole ollut onnea rakkauselämässä. Hän päättää etsiä vaimon tieteellisin menetelmin, mutta kohtalo puuttuu peliin. Päähenkil Kirja kertoo miehestä, jolla ei juuri ole ollut onnea rakkauselämässä. Hän päättää etsiä vaimon tieteellisin menetelmin, mutta kohtalo puuttuu peliin. Päähenkil Rating: 0

Vaimotesti: Aivan ”naurettava” kirja. Eli aivan ihana opus.

Vaimotesti

Kirja kertoo miehestä, jolla ei juuri ole ollut onnea rakkauselämässä. Hän päättää etsiä vaimon tieteellisin menetelmin, mutta kohtalo puuttuu peliin. Päähenkilö on todella sympaattinen ja tarina on hauska ja koukuttava. Ei yltiöromanttista eikä traagista, vaan helppoa ja mukavaa luettavaa! – Sini

Aivan mielettömän hauska, hyvä katsoa elämää erilaisin silmin ja etenkin erilaisella – mutta täysin aukottomalla logiikalla. – Tiina

Kirja oli mukavaa luettavaa. Sujuvasti kirjoitettu ja helppolukuinen, vaikka välillä tieteellisiä termejä käytettiinkin. Suosittelen kirjaa välipalaksi sellaiselle joka haluaa lukea välillä jotain kevyttä mutta hauskaa. – Susanna

Eija, Sini, Tiina ja Susanna suosittelevat kirjaa erityisesti kevyttä luettavaa etsiville aikuisille sivulla www.suomalainen.com/lempikirjakone

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top