Piditkö Potterista? Lue kirjamaailmaa kuhisuttanut Puoliksi paha Reviewed by Momizat on . Tämä trilogian ensimmäinen osa oli henkeäsalpaava tarina, joka nappaa mukaansa heti ensimmäiseltä sivulta lähtien. Hurja uskomattoman hieno tarina pitää otteess Tämä trilogian ensimmäinen osa oli henkeäsalpaava tarina, joka nappaa mukaansa heti ensimmäiseltä sivulta lähtien. Hurja uskomattoman hieno tarina pitää otteess Rating: 0

Piditkö Potterista? Lue kirjamaailmaa kuhisuttanut Puoliksi paha

Puoliksi pahaTämä trilogian ensimmäinen osa oli henkeäsalpaava tarina, joka nappaa mukaansa heti ensimmäiseltä sivulta lähtien. Hurja uskomattoman hieno tarina pitää otteessaan loppusivuille saakka.

Nathan on puoliksi musta, puoliksi valkoinen noita. Noitayhteisössä mustia ja valkoisia noitia yhdistää ainoastaan yksi asia: pelko poikaa kohtaan, joka kuuluu kummallekin puolelle – mutta ei kummallekaan. Nathanin isä on mustista noidista väkivaltaisin ja siksi valkoiset noidat alkavat rajoittaa Nathanin elämää ja hänelle määrätään mummin sijasta uusi holhooja. Nathan elämä muuttuu häkkielämäksi ja hänen päämääräkseen tuleekin paeta.

Ehdottomasti tämä kirja on tämän syksyn MUST!! Jos pidit Harry Pottereista ja Nälkäpelistä, tulet taatusti pitämään tästäkin. Nuoret, tytöt ja pojat, tarttukaa tähän kirjaan! Se on upea lukukokemus.

– Elina, Porin myymälä 
 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top