Romaani 70-luvun kesästä aikuisuuden kynnyksellä Reviewed by Momizat on . Olli Jalosen uusin teos Miehiä ja ihmisiä on elävä kuvaus aikuisuuden kynnyksellä olevan nuorukaisen kesästä 70-luvulla. Sinä kesänä tapahtuu paljon, myös nuore Olli Jalosen uusin teos Miehiä ja ihmisiä on elävä kuvaus aikuisuuden kynnyksellä olevan nuorukaisen kesästä 70-luvulla. Sinä kesänä tapahtuu paljon, myös nuore Rating: 0

Romaani 70-luvun kesästä aikuisuuden kynnyksellä

Miehiä ja ihmisiäOlli Jalosen uusin teos Miehiä ja ihmisiä on elävä kuvaus aikuisuuden kynnyksellä olevan nuorukaisen kesästä 70-luvulla. Sinä kesänä tapahtuu paljon, myös nuoren miehen pään sisällä. Lapsuus on takana, omien vanhempien ja muiden aikuisten auktoriteettiasema murenee kun omat arvot ja ystävyyssuhteet ajavat niiden ohi.

Ajankuvaus on tarkkaa, joten nostalgista kirjaa luki haikeudella. Jalosen loistavalla teoksella on kuitenkin annettavaa ihan kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

– Johanna, Kampin myymälä

kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top