Lumoava tarina kuljettaa läpi vuosikymmenten Reviewed by Momizat on . Mortonin viihdyttävä ja synkkä sukutarina tuo mieleen nuoruuden vaikuttavat lukukokemukset kuten Charlotte Bronten Kotiopettajattaren romaanin ja F.H. Burnettin Mortonin viihdyttävä ja synkkä sukutarina tuo mieleen nuoruuden vaikuttavat lukukokemukset kuten Charlotte Bronten Kotiopettajattaren romaanin ja F.H. Burnettin Rating: 0

Lumoava tarina kuljettaa läpi vuosikymmenten

Hylätty puutarhaMortonin viihdyttävä ja synkkä sukutarina tuo mieleen nuoruuden vaikuttavat lukukokemukset kuten Charlotte Bronten Kotiopettajattaren romaanin ja F.H. Burnettin Salaisen puutarhan.

Romanttinen kartanomiljöö sokkelopuutarhoineen kätkee sisäänsä perhesalaisuuksia ja surullisia ihmiskohtaloita. Kerronnan syvyyttä lisäävät tapahtumien liikkuminen kolmessa eri ajassa ja tarinaan nivoutuvat sadut. Lumoava kirja, joka saa ympäröivän arjen hetkessä katoamaan.

– Johanna, Kampin myymälä
kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top