Jokisen uusin on konstailematon ja elämänmakuinen dekkari Reviewed by Momizat on . Seppo Jokinen tarjoilee jälleen konstailematonta ja elämänmakuista viihdettä tuoreessa dekkarissaan. Komisario Koskinen työkavereineen osallistuu Sydneyn marato Seppo Jokinen tarjoilee jälleen konstailematonta ja elämänmakuista viihdettä tuoreessa dekkarissaan. Komisario Koskinen työkavereineen osallistuu Sydneyn marato Rating: 0

Jokisen uusin on konstailematon ja elämänmakuinen dekkari

Mustat sydämetSeppo Jokinen tarjoilee jälleen konstailematonta ja elämänmakuista viihdettä tuoreessa dekkarissaan.
Komisario Koskinen työkavereineen osallistuu Sydneyn maratoniin ja aikovat samalla reissulla myös hieman lomailla. Maratonilla Tampereen poliisin paidassa juokseva Koskinen yllättäen saa avunpyynnön selvällä suomenkielellä. Tästä seuraakin erikoinen tutustumismatka Suomesta 70 -luvulla lähteneiden siirtolaisten outoihin kohtaloihin.

Erityisen nautittavaksi tämän, kuten muutkin Jokisen kirjat, tekee perusteellisesti tehty pohjatyö ja nokkela juoni. Kirjan luettuani tuntui, kuin olisin itsekin Australiassa seikkaillut.

– Maitta, Lohjan myymälä

jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top