Lasten kirjojen perusteos Reviewed by Momizat on . Jokaisen lapsen tulee omistaa tämä valloittava perinteinen kirja. Kirjassa on 102 Kirsi Kunnaksen lyhyttä runoa, jotka on riimitelty pääasiassa vanhojen kuuluis Jokaisen lapsen tulee omistaa tämä valloittava perinteinen kirja. Kirjassa on 102 Kirsi Kunnaksen lyhyttä runoa, jotka on riimitelty pääasiassa vanhojen kuuluis Rating: 0

Lasten kirjojen perusteos

Hanhiemon iloinen lipasJokaisen lapsen tulee omistaa tämä valloittava perinteinen kirja. Kirjassa on 102 Kirsi Kunnaksen lyhyttä runoa, jotka on riimitelty pääasiassa vanhojen kuuluisien englantilaisten lastenlorujen aiheista.

”Mistä on pienet pojat tehty? Mistä on pienet pojat tehty?
Etanoista, sammakoista, koiran häntätupsukoista.
Niistä on pienet pojat tehty.”

Nostalgiaa, kauniita riimityksiä, lyhyitä loruja. Niistä on Hanhiemon iloinen lipas tehty!

– Elina, Porin myymälä

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top