Omaleimainen esikoisromaani Reviewed by Momizat on . Kissani Jugoslavia on taitavasti kirjoitettu omaleimainen esikoisromaani, johon mahtuu paljon sisältöä. Kosovosta Suomeen paenneen albaaniperheen tarinaan yhdis Kissani Jugoslavia on taitavasti kirjoitettu omaleimainen esikoisromaani, johon mahtuu paljon sisältöä. Kosovosta Suomeen paenneen albaaniperheen tarinaan yhdis Rating: 0

Omaleimainen esikoisromaani

Kissani Jugoslavia

Kissani Jugoslavia on taitavasti kirjoitettu omaleimainen esikoisromaani, johon mahtuu paljon sisältöä. Kosovosta Suomeen paenneen albaaniperheen tarinaan yhdistyy luontevasti lasten kapinointia vanhempiaan ja perinteitä vastaan, ulkopuolisuuden kuvausta, seksuaalisen identiteetin etsintää, puhuvaa kissaa ja lemmikkiboaa. Kirja on yhtä valloittavaa luettavaa kuin sen upea kansi antaa olettaakin.

Johanna, Kampin myymälä
kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna 
 
 
 
 Lahjakkaan nuoren kirjoittajan maaginen esikoisromaani juuriltaan revitystä perheestä, mahdottomasta rakkaudesta, kuolemanpelosta ja kauniista kissasta Tyttö varttuu Jugoslavian maaseudulla, missä naisen arvo mitataan työnteossa ja kyvyssä miellyttää miestä. Häiden jälkeen hänen asemastaan ei ole epäilystäkään. Kun koko liittovaltio hajoaa perheen ympäriltä, elämää uudessa kotimaassa alkavat hallita pelko ja häpeä. Hänen poikansa kasvaa kylmään maahan, missä muualta tullutta käsketään tyytymään vähään ja olemaan kiitollinen. Hän ostaa itselleen kuningasboan, ja baarista löytyvä oikukas kissa johdattaa hänet vavisuttavalle matkalle menneisyyden kerroksiin.
 
 
 
 
 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top