Taisteluni-sarjan Neljäs kirja, tarina kertojan nuoruusvuosista Reviewed by Momizat on . Edelleen olen aivan ihastunut Knausgårdin autenttisen oloiseen ja vetävään omaelämäkerralliseen kerrontaan. Tällä kertaa lukija saa kokea maailmaa epävarman, mu Edelleen olen aivan ihastunut Knausgårdin autenttisen oloiseen ja vetävään omaelämäkerralliseen kerrontaan. Tällä kertaa lukija saa kokea maailmaa epävarman, mu Rating: 0

Taisteluni-sarjan Neljäs kirja, tarina kertojan nuoruusvuosista

taisteluni4Edelleen olen aivan ihastunut Knausgårdin autenttisen oloiseen ja vetävään omaelämäkerralliseen kerrontaan. Tällä kertaa lukija saa kokea maailmaa epävarman, mutta toisaalta itsestään suuria uskovan nuorukaisen silmin, jolle alkoholi antaa sekä itsetuntoa että elämäniloa, elämänsisältönä on kirjoittaminen ja tärkeimpänä tavoitteena poikuudesta pääseminen.

Suosittelen kirjaa kaikille Knausgårdin faneille, mutta myös nuorille tai nuoruutta haikaileville lukijoille.

– Johanna, Kampin myymälä

kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna

 
 
 
 
 Ylistetyn Taisteluni-sarjan Neljäs kirja on tarina kertojan nuoruusvuosista. Lukiosta valmistunut Karl Ove muuttaa kauas pohjoiseen, jossa hän työskentelee opettajana ja haaveilee kirjailijan urasta. Kirjoittamisesta ei kuitenkaan tule mitään, hän alkaa juoda liikaa ja ihastuu alaikäiseen oppilaaseensa.
 
 
 
 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top