Pienet piirit päättävät pienten ihmisten kohtaloista Reviewed by Momizat on . Lapidus on kehittänyt hurjan tarinan Tukholman jetsetin ja alamaailman teiden kohtaamisesta. Rikas liikemies katoaa, mutta poliisin sijasta tapausta ryhtyvät se Lapidus on kehittänyt hurjan tarinan Tukholman jetsetin ja alamaailman teiden kohtaamisesta. Rikas liikemies katoaa, mutta poliisin sijasta tapausta ryhtyvät se Rating: 0

Pienet piirit päättävät pienten ihmisten kohtaloista

viphuoneLapidus on kehittänyt hurjan tarinan Tukholman jetsetin ja alamaailman teiden kohtaamisesta.

Rikas liikemies katoaa, mutta poliisin sijasta tapausta ryhtyvät selvittämään juuri linnasta vapautunut Teddy ja nuori juristi Emilie, joilla ei oikein synkkaa. Tapaus vie heidät mennessään erittäin vaarallisille vesille.

VIP-HUONE on yksi niistä jännäreistä, joita ei millään malttaisi laskea kädestään. Onneksi sille on tulossa jatkoa! Suosittelen tätä kaikille hyvien dekkareiden ystäville. Jostain syystä minulta on jäänyt väliin aikaisempi Lapiduksen Stocholm noir -trilogia, mutta VIP-Huoneen luettuani on ihan pakko hankkia myös: Rahalla saa, Siisti kosto ja Luksuselämää.

-Maitta, Lohjan myymälä
jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta
 
 
 
 
Najdan ”Teddy” Maksumic: juuri vankilasta vapautunut, kaidalle polulle pyristelevä taparikollinen. Emelie Jansson: liikejuristi nousukiidossa. Philip Schale: rikkaan suvun arvaamaton poika. Tukholman seudun rikollisjengit: kaikkeen valmiit rahan takia. Tervetuloa VIP-huoneisiin, joissa pienet piirit päättävät pienten ihmisten kohtaloista.
 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top