Aivan täydellistä Agathaa Reviewed by Momizat on . Agatha Christien perikunta on saattanut julkisuuteen Christie-mysteerin, jonka kirjoittajaksi valittiin Sophie Hannah. Kirjan päähenkilö on kuka muukaan, kuin i Agatha Christien perikunta on saattanut julkisuuteen Christie-mysteerin, jonka kirjoittajaksi valittiin Sophie Hannah. Kirjan päähenkilö on kuka muukaan, kuin i Rating: 0

Aivan täydellistä Agathaa

y8bitbngAgatha Christien perikunta on saattanut julkisuuteen Christie-mysteerin, jonka kirjoittajaksi valittiin Sophie Hannah. Kirjan päähenkilö on kuka muukaan, kuin itse Hercule Poirot. Sophie Hannah on onnistunut hienosti luomaan romaaniin aivan alkuperäisen tunnelman. Hotelli Bloxhamin 1920-luvun kello viiden tee leivoksineen ja skonsseineen, kera arvoituksellisen murhamysteerin on aivan täydellistä Agathaa. Hercule Poirot`kin on aivan entisensä ja ratkoo visaisia murhia tyylilleen uskollisella pikkutarkkuudella. Huomio Christien fanit ja perinteisen dekkarin ystävät, tätä ette voi mitenkään jättää lukematta!

-Maitta, Lohjan myymälä
jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta 

 

 

 

 

 

 

 

 

”On hienoa, että kirjallisuuden rakastettujen henkilöiden ei ole pakko kuolla”, sanoo Sophie Hannah, jonka Poirot-romaani ilmestyy syyskuussa 2014. Agatha Christien perikunta päätti fanien toiveesta julkaista upouuden Poirot-mysteerin dekkarikuningattaren kultakauden romaanien hengessä. Kirjoittajaksi valikoitui suosittu jännityskirjailija Sophie Hannah, joka kertoo olleensa Christie-fani viisivuotiaasta lähtien. Hän pitää tehtävää kunniana ja aikoo pysytellä tiukasti Dame Agathan viitoittamalla tiellä: ”Poirot ei ala harrastaa rullaluistelua.” Kirjan tapahtumat sijoittuvat 1920-luvun lopulle, jolloin mestarietsivän harmaat aivosolut olivat vireimmillään. (Haastattelu: The Guardian)

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top