Realistinen ja tarkka kuvaus Reviewed by Momizat on . Järkälemäinen teos eräästä musikkimaailman kiinnostavimmasta hahmosta hänen syntymästään kuolemaan. Realistinen ja tarkka kuvaus elämästä joka ei aina kulkenut Järkälemäinen teos eräästä musikkimaailman kiinnostavimmasta hahmosta hänen syntymästään kuolemaan. Realistinen ja tarkka kuvaus elämästä joka ei aina kulkenut Rating: 0

Realistinen ja tarkka kuvaus

x4ojjcjzJärkälemäinen teos eräästä musikkimaailman kiinnostavimmasta hahmosta hänen syntymästään kuolemaan. Realistinen ja tarkka kuvaus elämästä joka ei aina kulkenut kadun aurinkoista puolta – lapsuuden tragedia, huumeriippuvuus, karikkoinen rakkauselämä ja ongelmat virkavallan kanssa käsitellään kaunistelematta ja rehellisesti. Uran nousut, laskut ja klassikkobiisien syntymää kuvataan mielenkiintoisen tarkasti. Kirjailija on tehnyt tarkkaa työtä ja onnistuu valottamaan mysteeriä joka oli ja on Johnny Cash.

Itselle avasi uusia näkökulmia niin tuttuun musiikkiin.
Suosittelen kaikille musiikista kiinnostuneille.

 

– Katja, Joensuun myymälä
 
 
 
 

Johnny Cash oli kantrimusiikin jättiläinen, joka vaikutti merkittävästi myös rockin kehitykseen. Tämä kattava, ennenkuulematonta sisäpiiritietoa tarjoava elämäkerta piirtää äärimmäisen kiehtovan muotokuvan ristiriitojen repimästä laulajasta, joka tunnetaan musiikkinsa ohella nöyryyttävistä päihderiippuvuuksistaan, värikkäästä rakkauselämästään, murskaavista menetyksistään, kahnauksistaan virkavallan kanssa, vahvasta uskostaan ja halustaan asettua aina pienen ihmisen puolelle.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top