Mestarillinen henkilökuva Reviewed by Momizat on . Vuosi sitten ilmestyneeseen menestyskirjaan saatiin jatkoa - Röyhkä ja Metso jatkavat samalla linjalla - "Et kuitenkaan usko..."-kirjan jalanjäljissä. Jälleen m Vuosi sitten ilmestyneeseen menestyskirjaan saatiin jatkoa - Röyhkä ja Metso jatkavat samalla linjalla - "Et kuitenkaan usko..."-kirjan jalanjäljissä. Jälleen m Rating: 0

Mestarillinen henkilökuva

ftw29cerVuosi sitten ilmestyneeseen menestyskirjaan saatiin jatkoa – Röyhkä ja Metso jatkavat samalla linjalla – ”Et kuitenkaan usko…”-kirjan jalanjäljissä. Jälleen mestarillinen henkilökuva erittäin kiinnostavasta hahmosta. Haapasalo maistuu, kuuluu ja näkyy kirjan sivuilla. Metson valokuvat ovat mestarillisia ja täydellinen pari Haapasalon tarinoille. Kirjassa käydään läpi Villen 2000-lukua supertähtenä muuttuvalla Venäjällä. Suosittelen Ville Haapasalosta kiinnostuneille ja uskomattomista tarinoista nauttiville.

 

– Katja, Joensuun myymälä

 

Ville Haapasalon muistelmat 1990-luvun Venäjältä Kauko Röyhkän muistiin kirjaamina ja Juha Metson kuvaamina oli viime syksyn ja tämän vuoden kevään myydyimpiä ja rakastetuimpia tietokirjoja. 1990-luvulla Ville koki kovia teatterikoulussa, kunnes onni potkaisi ja hänestä tuli suosittu. Mutta mitä Villelle tapahtui 2000-luvulla, kun hänestä tuli supertähti, Putin nousi valtaan ja Venäjä vaurastui? Mitä jäi kertomatta ja näyttämättä suosituissa 30 päivässä -televisiosarjoissa? Menestyskirjan tekijätroikka matkasi Georgian Tbilisiin kirjaamaan kansiin tämän. Notkuvien herkkupöytien, asianmukaisten ruokajuomien ja pitkien iltojen tuloksena syntyi kirja, jonka tarinat ovat vielä uskomattomampia kuin edeltäjässään. Venäjällä raha ja valta eivät ole häpeilyn aiheita vaan niitä pitää käyttää. Tervetuloa uudelle huimalle matkalle! Kauko Röyhkä on Suomen arvostetuimpia rockmuusikkoja ja kirjoittanut parikymmentä kirjaa. Valokuvaaja Juha Metso palkittiin viimeksi Vuoden lehtikuva -kilpailussa henkilökuvastaan Ville Haapasalosta.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top