Todellisen seikkailijan tarinoita Reviewed by Momizat on . Todellisen seikkailijan tarinoita tähänastisesta elämästä yksissä kansissa. Paremmin en osaa tiivistää Alizadin ja Röyhkän kokoamaa viihdyttävää kirjaa. Mielenk Todellisen seikkailijan tarinoita tähänastisesta elämästä yksissä kansissa. Paremmin en osaa tiivistää Alizadin ja Röyhkän kokoamaa viihdyttävää kirjaa. Mielenk Rating: 0

Todellisen seikkailijan tarinoita

a9tu4y62Todellisen seikkailijan tarinoita tähänastisesta elämästä yksissä kansissa. Paremmin en osaa tiivistää Alizadin ja Röyhkän kokoamaa viihdyttävää kirjaa. Mielenkiintoisia reissutarinoita, jännittäviä seikkailuja ja vaaratilanteita sekä paljon valokuvia. Alizadista piirtyy kirjassa kuva rohkeana ja selkärankaa omaavana miehenä jonka motiiveista ei ole epäselvyyttä – hän on valmis ottamaan riskejä tehdäkseen maailmasta paremman paikan. Inspiroi ja viihdytti.
Suosittelen seikkailijoille, matkustaville ihmisille ja Alizadin sarjoja seuranneille.

– Katja, Joensuun myymälä

 

”Mulla on valtava seikkailunhalu, mä olen aina halunnut kokea asioita.” Arman Alizad on äärimmäisyyksien mies. Hän tutustuu taistelulajeihin, niiden legendaarisiin suurmestareihin ja kamppailee heitä vastaan. Arman liittyy brasilialaiseen rikollisjengiin, Arman on pullonkerääjänä Kamputsean slummeissa, Arman juo Gangesin saastunutta vettä ja saa suolistotulehduksen, joka melkein tappaa hänet Himalajalla. Arman ei pelkää mitään. Armanin kiinnostavan tarinan kirjasi ylös Kauko Röyhkä. ”Jos et tee mitään, unelma on pelkkä toivomus. Luovuttaminen tappaa enemmän unelmia kuin epäonnistuminen.” Arman kertoo kirjassaan tarinansa, lapsuudestaan Iranissa, nuoruudestaan Helsingin skeittari- ja breakdanceporukoissa, opiskelustaan räätälimestariksi ja päätymisestään rajoja huimasti rikkovaksi tv-tähdeksi. Arman Alizad palkittiin Kultainen Venla -gaalassa vuoden 2013 parhaana televisioesiintyjänä ja Arman ja viimeinen ristiretki parhaana reality-ohjelmana. Kill Arman sekä Arman ja viimeinen ristiretki -sarjat on myyty yhteensä yli sataan maahan. Sosiaalisessa mediassa Armanilla on lähes 200 000 seuraajaa.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top