Finlandia-voittaja 2014 Reviewed by Momizat on . Todella minun makuni mukainen Finlandia-voittaja. Upea kirja on kriittinen analyysi siitä mihin suuntaan nykymaailma on menossa. Yksittäinen ihminen kokee tekno Todella minun makuni mukainen Finlandia-voittaja. Upea kirja on kriittinen analyysi siitä mihin suuntaan nykymaailma on menossa. Yksittäinen ihminen kokee tekno Rating: 0

Finlandia-voittaja 2014

Todella minun makuni mukainen Finlandia-voittaja. Upea kirja on kriittinen analyysi siitä mihin suuntaan nykymaailma on menossa. Yksittäinen ihminen kokee teknologian kehityksen, markkinatalouden lainalaisuudet ja jatkuvan informaatiotulvan hallitsemattomana kaaoksena. Valtosen kirja on kuitenkin hallittu kokonaisuus, jonka trillerimäinen kerronta pitää lukijan valppaana. Suosittelen kirjaa ajankohtaisista ilmiöistä kiinnostuneille sekä vakavista ihmissuhdetarinoista pitäville… ja tietysti ihan kaikille laatukirjallisuuden ystäville.

 

-Johanna, Kampin myymälästä

 

 

 

 

Mitä tapahtuu kun isä tutkii työkseen kissojen hermosoluja ja pojan elämäntehtävä on puolustaa eläinten oikeuksia? Alussa on pieni perhe: Joe, Alina ja vastasyntynyt Samuel. Joe on amerikkalainen neurotieteilijä, joka yrittää edetä urallaan uudessa kotimaassaan Suomessa. Alina on puolestaan jättänyt omat opintonsa ja keskittyy hoitamaan Samuelia kotona. Vuosia myöhemmin Joe elää palkittuna huippututkijana Yhdysvalloissa uuden, onnellisen perheensä ympäröimänä. Toisella mantereella aikuisuuden kynnyksellä tasapainoileva Samuel etsii omaa paikkaansa. Kun sopiva ideologia ja yhteisö viimein löytyvät, mikään ei voi enää pysäyttää häntä. Isänsä tapaan hän on valmis tekemään vaikeitakin ratkaisuja oikeaksi uskomansa asian takia. Olisitko sinä? Jussi Valtonen (s. 1974) on helsinkiläinen kirjailija ja psykologi. Hän on opiskellut neuropsykologiaa Yhdysvalloissa ja elokuvakäsikirjoittamista Isossa-Britanniassa. Hän on aiemmin julkaissut kaksi romaania ja novellikokoelman. Hänen edellinen romaaninsa Siipien kantamat sijoittui Bonnierin romaanikilpailussa toiseksi ja sai sekä kriitikoilta että kirjabloggareilta erittäin myönteisen vastaanoton.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top