Uusi, loistava dekkaristi! Reviewed by Momizat on . Taas Ruotsista löytyi uusi, loistava dekkaristi Carl-Johan Vallgren, jonka Varjopoika vie mennessään jo alkusivuilta. Lapiduksen, Keplerin ja Arne Dahlin ystävä Taas Ruotsista löytyi uusi, loistava dekkaristi Carl-Johan Vallgren, jonka Varjopoika vie mennessään jo alkusivuilta. Lapiduksen, Keplerin ja Arne Dahlin ystävä Rating: 0

Uusi, loistava dekkaristi!

Taas Ruotsista löytyi uusi, loistava dekkaristi Carl-Johan Vallgren, jonka Varjopoika vie mennessään jo alkusivuilta. Lapiduksen, Keplerin ja Arne Dahlin ystävät, tulette nauttimaan tästä ja jatkoa on tiedossa!

Kaikki sai alkunsa 40 vuotta sitten, nuoren isän mennessä metroon kahden pienen pojan kanssa, jolloin ystävällinen täti tarjosi apuaan toisen pojan taluttamiseen rapuissa. Sen jälkeen poikaa ei enää löydetä.

Toisenkin veljen aikuisena kadotessa, Danny Katzia pyydetään selvittämään tapausta. Pian hän huomaakin olevansa pirullisessa ansassa, josta ulospääsy näyttää mahdottomalta.

jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta -Maitta, Lohjan myymälä

 

 

 

 

 

Pirullisen koukuttava trilleri esittelee Danny Katzin – kuin yhdistelmän Harry Holea ja Lisbeth Salanderia. Uusi pohjoismainen dekkarisensaatio on syntynyt! Lapsi katoaa tuntemattoman matkaan metrotunnelissa. 40 vuotta myöhemmin myös tämän veli on kateissa. Tapausta selvittävä tulkki ja mestarihakkeri Danny Katz saa pian huomata olevansa itse epäilysten ja takaa-ajon kohde. Vauhdikkaat käänteet johdattavat lukijan Tukholman pelottavaan alamaailmaan, voodoo-uskomusten keskelle Dominikaaniseen tasavaltaan sekä tietoverkkojen salattuihin kätköihin.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top