Kaikille kotimaisten dekkarien ystäville Reviewed by Momizat on . Komisario Antti Hautamäki saa tällä kertaa selvitettäväkseen Porvoon seudulta löytyneiden tyhjien hautojen mysteerin. Tapaukset eivät tahdo selvitä, kunnes yhde Komisario Antti Hautamäki saa tällä kertaa selvitettäväkseen Porvoon seudulta löytyneiden tyhjien hautojen mysteerin. Tapaukset eivät tahdo selvitä, kunnes yhde Rating: 0

Kaikille kotimaisten dekkarien ystäville

Komisario Antti Hautamäki saa tällä kertaa selvitettäväkseen Porvoon seudulta löytyneiden tyhjien hautojen mysteerin. Tapaukset eivät tahdo selvitä, kunnes yhdestä haudasta löytyykin erikoinen ruumis. Lopulta näyttää siltä, että Nikkilän vanhan, jo toimintansa lopettaneen mielisairaalan rakennuksella on jotain tekemistä ruumiin kanssa.

Rönnbackan Hautalehto-jännäreitä on nautinto lukea erityisesti siksi, että niissä on vahvasti todellisuuden tuntua ja yllättäviä käänteitä.

Suosittelen Christian Rönnbackan kirjoja kaikille kotimaisten dekkarien ystäville. Kun poliisi kirjoittaa rikostarinaa on faktat hallussa.

jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta-Maitta, Lohjan myymälä

Marraskuu. Porvoon lähimaastosta löytyy hauta. Poliisille se ei ole uutta, paitsi että kuoppa komeilee tyhjänä. Kun hautoja sitten löytyy lisää, poliisi joutuu selvittämään mistä on kyse, vaikkei varsinaista rikosta olekaan tapahtunut. Kunnes Hinthaarasta löydetään hautakuopasta alaston mies, jonka käsissä ja jaloissa on naulanjäljet. Ristiinnaulittu ruumis saa tutkijat ymmälleen. Tutkinta mutkistuu entisestään, kun ilmaantuu lisää henkilöitä jotka jotenkin liittyvät tapaukseen. Kaikki jäljet johtavat Nikkilän vanhan mielisairaalan Rakennus 31:een. Sen vaiettu historia on jättänyt ihmisiin arpia, jotka näkyvät vielä tänäkin päivänä. Rakennus 31 on Antti Hautalehto -sarjan kolmas osa. Tutkinnanjohtaja Antti Hautalehdolla ovat vastassaan paitsi vaitonaiset todistajat myös menneisyyden haamut. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Operaatio Troijalainen ja Julma.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top