Ilkikurisia ja tarkkanäköisiä huomioita naisen arjesta Reviewed by Momizat on . Härkösen riemastuttavasta kirjoitustyylistä ei vain voi olla pitämättä, vaikka yleensä en huumorin ystävä olekaan. Kirjaan kootut kolumnit ovat täynnä ilkikuris Härkösen riemastuttavasta kirjoitustyylistä ei vain voi olla pitämättä, vaikka yleensä en huumorin ystävä olekaan. Kirjaan kootut kolumnit ovat täynnä ilkikuris Rating: 0

Ilkikurisia ja tarkkanäköisiä huomioita naisen arjesta

Härkösen riemastuttavasta kirjoitustyylistä ei vain voi olla pitämättä, vaikka yleensä en huumorin ystävä olekaan. Kirjaan kootut kolumnit ovat täynnä ilkikurisia ja tarkkanäköisiä huomioita naisen arjesta. Suosittelen sitä kaikille, joilla ei muka ole aikaa lukea kirjoja tai joilta jää kirjat helposti kesken. Härkösen viihdyttävän kirjasen lukee varmasti loppuun.

-Johanna Kampin myymälästä

Jäljittelemätöntä Anna-Leenaa, huumorin ja terävien sanojen voimaa. Taistelu latteutta ja laumasieluisuutta vastaan jatkuu. Mitä kaunistelluilla totuuksilla tarkoitetaan? Miksi suomalaisia aina haukutaan? Syyllistäjät, tylyt asiakaspalvelijat ja Suurten Äitien Kerho saavat kyytiä Anna-Leena Härkösen uudessa kirjoituskokoelmassa. Entä miten rentoutua tai järjestää hyvät bileet? Ihana nähä! sisältää myös pornon puolustuspuheen sekä uskollisen ystävyyden määritelmän. Ja tiedoksi kaikille: Nainen ei ole koskaan sopiva.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top