Mielenkiintoinen jatko-osa Reviewed by Momizat on . Suositun Totuus taivaasta -kirjan vähintäänkin yhtä mielenkiintoinen jatko-osa, joka jatkaa samassa aiheessa, mutta vie pohdinnat syvemmälle ihmismieleen ja maa Suositun Totuus taivaasta -kirjan vähintäänkin yhtä mielenkiintoinen jatko-osa, joka jatkaa samassa aiheessa, mutta vie pohdinnat syvemmälle ihmismieleen ja maa Rating: 0

Mielenkiintoinen jatko-osa

Suositun Totuus taivaasta -kirjan vähintäänkin yhtä mielenkiintoinen jatko-osa, joka jatkaa samassa aiheessa, mutta vie pohdinnat syvemmälle ihmismieleen ja maailmankaikkeuteen. Kuolemanrajakertomukset sekä tunnettujen ajattelijoiden mietelmät tuovat kirjaan hyvän lisän.

-Mira Raision myymälästä
koti_suosittelija_fb_560x292px_mira

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Totuus taivaasta saa jatkoa! Koskettavia kertomuksia kuolemanrajakokemuksista ja poismenneiden läheisten kohtaamisista. Elämä, kuolema ja kaiken olevaisen mysteeri on aina askarruttanut ihmismieltä. Kirjassa vuorottelevat koskettavat ihmiskohtalot ja filosofiset pohdinnat maailmankaikkeuden olemuksesta, ihmisen tietoisuudesta ja ikuisesta elämästä. Suurten ajattelijoiden ja tavallisten ihmisten kokemusten avulla Eben Alexander johdattaa meidät ihmeellisen oivalluksen äärelle: meistä jokaisen sisälle kätkeytyy kaikkeuden kartta, muisto korkeamman todellisuuden olemassaolosta.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top