Kokonaisvaltainen opas Reviewed by Momizat on . Kokonaisvaltainen opas naisille niin fyysisen kuin henkisen väkivallan varalle. Nykyaikainen, kannustava ja selkeä. Suosittelen lämpimästi luettavaksi kaikille Kokonaisvaltainen opas naisille niin fyysisen kuin henkisen väkivallan varalle. Nykyaikainen, kannustava ja selkeä. Suosittelen lämpimästi luettavaksi kaikille Rating: 0

Kokonaisvaltainen opas

Kokonaisvaltainen opas naisille niin fyysisen kuin henkisen väkivallan varalle. Nykyaikainen, kannustava ja selkeä. Suosittelen lämpimästi luettavaksi kaikille naisille!

-Mira Raision myymälästä
koti_suosittelija_fb_560x292px_mira

 

Opi ennakoimaan uhkaavia tilanteita Vahva & valpas tarjoaa perinteistä itsepuolustusopasta laajemman näkökulman turvalliseen arkeen. Kirjan ohjeiden perusteella voi tunnistaa uhkaavan ihmisen toimintamallit ja ennakoida hyökkääjän käytöstä. Valpas välttää monta vaaraa, ja itsevarma nainen on vaikea kohde. Ajatuksissaan kulkeva tai puhelintaan tutkiva on helppo yllättää. Parisuhdeväkivallasta kärsivällä on syytä olla suunnitelma B. Vahva & valpas kattaa erilaiset uhkatilanteet kotona, matkoilla, lenkkipolulla, töissä, ravintolassa tai verkossa. Kirja tarkastelee väkivaltaisen ihmisen tuntomerkkejä ja miehen ja naisen eroja. Se neuvoo itsepuolustusliikkeitä sekä kannustaa ympäristön tarkkailuun. Vaaratilanteiden tunnistamisesta ja itsensä puolustamisesta edetään kirjassa kohti elämänhallintaa ja rentoa itsevarmuutta. Konkreettiset ohjeet ja runsas kuvitus tukevat tekstin vankkaa asiasisältöä.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top