Värikäs ja kattava opas Reviewed by Momizat on . Upea, värikäs ja kattava opas eläväiseen brasilialaiskeittiöön. Ohjeita päivän jokaiseen hetkeen aamupaloista illan eksoottisiin cocktaileihin. Hieno lahjakirja Upea, värikäs ja kattava opas eläväiseen brasilialaiskeittiöön. Ohjeita päivän jokaiseen hetkeen aamupaloista illan eksoottisiin cocktaileihin. Hieno lahjakirja Rating: 0

Värikäs ja kattava opas

Upea, värikäs ja kattava opas eläväiseen brasilialaiskeittiöön. Ohjeita päivän jokaiseen hetkeen aamupaloista illan eksoottisiin cocktaileihin. Hieno lahjakirja kokeilunhaluisille kokeille!

-Mira Raision myymälästä
koti_suosittelija_fb_560x292px_mira

Brasilialainen ruoka on värikästä, jännittävää ja eläväistä. Siinä yhdistyvät yksinkertaiset valmistusmenetelmät, rohkeat maut ja yhdessä syömisen riemu. Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä kutsuu sinut brasilialaisten makujen äärelle. Kirjassa on yli sata herkullista reseptiä hedelmäpitoisista aamupaloista houkuttelevaan katuruokaan, kekseliäistä grilliruoista suussa sulaviin jälkkäreihin ja eksoottisiin cocktaileihin. Tästä eivät pidot enää parane. David Ponté, Jamie Barber ja Lizzy Barber pyörittävät Lontoossa suosittuja Cabana-ravintoloita, jotka keskittyvät autenttiseen brasilialaiseen grilliruokaan ja yhdessä syömisen riemuun.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top