Psykologisen trillerin parhainta A-luokkaa Reviewed by Momizat on . Pimeään jäänyt on kokeneen ruotsalaisen käsikirjoittajan Stefan Ahnhemin loistava Fabian Risk -sarjan avausosa. Tapahtumat alkavat Helsingborgissa, rikostarkast Pimeään jäänyt on kokeneen ruotsalaisen käsikirjoittajan Stefan Ahnhemin loistava Fabian Risk -sarjan avausosa. Tapahtumat alkavat Helsingborgissa, rikostarkast Rating: 0

Psykologisen trillerin parhainta A-luokkaa

Pimeään jäänyt on kokeneen ruotsalaisen käsikirjoittajan Stefan Ahnhemin loistava Fabian Risk -sarjan avausosa. Tapahtumat alkavat Helsingborgissa, rikostarkastaja Fabian Riskin muutettua perheineen takaisin kotikonnuilleen. Fabianin vanhoja luokkakavereita yläasteelta löytyy yksi toisensa jälkeen eri tavoin murhattuna. Syyllistä etsiessään Fabian joutuu kaivautumaan syvälle menneisyyteen ja epämiellyttäviin asioihin, jotka olisi mieluummin halunnut kokonaan jo unohtaa. Pimeään jäänyt on psykologisen trillerin parhainta A-luokkaa, joka kannattaa nauttia heti tuoreeltaan.

-Maitta Lohjan myymälästä
jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

Menneisyys on murhaa. Uuden psykologisen trillerin huippua Silta-sarjan hengessä. Rikostutkija Fabian Riskistä tulossa myös laadukas televisiosarja. Rikostutkija Fabian Risk palaa Tukholmasta perheineen kotikaupunkiinsa Helsingborgiin. Jo muuttopäivänä Riskin vanhasta koulusta löydetään ruumis. Teknisen työn opettajan Jörgen Pålssonin kädet on silvottu, ja ruumiin vieressä on vanha luokkakuva, josta uhrin kasvot on raaputettu pois. Murha palauttaa Riskin mieleen epämieluisia muistoja yläasteajoista, ja hän alkaa uumoilla että vanhan luokkatoverin surma on vain yksi lenkki karmivassa tapahtumasarjassa, joka sysättiin liikkeelle kauan sitten. Stefan Ahnhem on tullut tunnetuksi muun muassa Wallander- ja Irene Huss -televisiosarjojen käsikirjoittajana. Ahnhemin ensimmäinen romaani Pimeään jäänyt yhdistelee taidokkaasti psykologista jännitystä ja trillerimäistä toimintaa. Nordisk Film on tekemässä kirjoihin pohjautuvaa tv-sarjaa.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top