Mitä piristävin jännäri, joka poikkeaa mukavasti valtavirrasta Reviewed by Momizat on . Musta mandala -trilogian ensimmäinen osa Valkoinen varjo on mitä piristävin jännäri, joka poikkeaa mukavasti valtavirrasta. Ihan pakko on sanoa, että Katariina Musta mandala -trilogian ensimmäinen osa Valkoinen varjo on mitä piristävin jännäri, joka poikkeaa mukavasti valtavirrasta. Ihan pakko on sanoa, että Katariina Rating: 0

Mitä piristävin jännäri, joka poikkeaa mukavasti valtavirrasta

Musta mandala -trilogian ensimmäinen osa Valkoinen varjo on mitä piristävin jännäri, joka poikkeaa mukavasti valtavirrasta. Ihan pakko on sanoa, että Katariina Souri onnistui hienosti uudella aluevaltauksellaan. Tarinan keskiössä on juuri oman kaupan avannut Mona, joka kamppailee yrittäjyyden alkuvaikeuksien kanssa. Lisätienestiä hän saa järjestämällä mosaiikkikursseja. Kun yhdistetään murha, mosaikkimandalat, oudot unet ja näyt sekä hyvin erikoinen seurue taiteenharrastajia yksinäisellä saarella, niin voi vain arvailla tapahtumien kulkua. Tuskin maltan odottaa seuraavaa osaa, joka. ilmestyy onneksi jo syksyllä.

-Maitta Lohjan myymälästä
jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

Mitä jos näkisit ihmisistä asioita, joita he eivät itsekään halua nähdä? Mosaiikkitaiteilija Monalla on hallitsemattomia aistimuksia toisista ihmisistä. Kun Monaa huijannut puuseppä löytyy kuolleena, Mona alkaa pelätä että on saattanut itse tappaa miehen. Roni Arosuo istuu vankimielisairaalassa pikaistuksissa tehdystä taposta. Sairaalan ylilääkäri Kari Sammatti on innostunut uudesta, vielä laillistamattomasta hoitomuodosta, jota testaa vankeihin. Kun tutkimuksissa tapahtuu odottamaton käänne, Sammatti lähtee potilaansa Ronin kanssa saaristoon Monan järjestämälle mosaiikkikurssille. Hän uskoo pääsevänsä Monan avulla selvyyteen siitä, mikä on saanut Ronin syyllistymään silmittömään veritekoon. Pian saarella alkaa sattua outoja ja uhkaavia asioita ja Monan näyt muuttuvat yhä hurjemmiksi. Kun Sammatti löytyy elottomana, Mona ei enää tiedä, voiko kehenkään saarella olijoista luottaa edes häneen itseensä. Kirjailija ja kuvataiteilija Katariina Sourin Valkoinen varjo käynnistää Musta mandala -trilogian, jossa taidemaailmaan kytkeytyviä rikosjuonia on maustettu yliluonnollisilla elementeillä. Sarja on täysin uudenlainen avaus paitsi Sourin yli viisitoista vuotta jatkuneella kirjailijanuralla, myös kotimaisessa rikoskirjallisuudessa.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top