Lue jos uskallat Reviewed by Momizat on . Tästä kirjasta selviää välittömästi, että ammattilaiset ovat asialla. Niin taidokkaasti kirjan juoni on rakenneltu, että kiinnostus säilyy viimeiselle sivulle s Tästä kirjasta selviää välittömästi, että ammattilaiset ovat asialla. Niin taidokkaasti kirjan juoni on rakenneltu, että kiinnostus säilyy viimeiselle sivulle s Rating: 0

Lue jos uskallat

Tästä kirjasta selviää välittömästi, että ammattilaiset ovat asialla. Niin taidokkaasti kirjan juoni on rakenneltu, että kiinnostus säilyy viimeiselle sivulle saakka.

Toinen ruotsalaisista kirjoittajista on asunut kymmenen vuotta Venäjällä ja hänen kokemuksensa venäläisestä yhteiskunnasta tuo uskottavuuden jännittävään tarinaan, joka on hienosti kirjoitettu ja politiikan osalta myös täysi kymppi. Tarinassa kuvataan Venäjän hämäräbisneksiä ja toimintatapoja, joissa ei ihmishengelle anneta juurikaan arvoa. Ökyrikkaiden kuvaus on todellisen tuntuista ja siksi myös pelottavaa. Entä, jos tämä onkin jossain määrin kuitenkin totta? Lue jos uskallat.

-Maitta Lohjan myymälästä
jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

Moskova 2000-luvulla. Maailma, joka pursuaa uutta rahaa ja uutta valtaa joka muuttuu niin nopeasti, että todellisuudentaju pettää jossa elämä tuntuu nopeasti virtaavalta pyörteeltä ja kaikki identiteetit ovat vaihdettavissa, kaikki arvot muutettavissa. Pietari vuonna 1993. Ruotsalainen asianajaja Fredrik Kastrup auttaa venäläistä asiakastaan perustamaan yrityksen ja joutuu päätteeksi antamaan sopimukseen venäläiset vakuudet. Moskova vuonna 2003. Kastrupin hyvä ystävä Tom Blixen on töissä moskovalaisessa investointipankissa. Blixenin tehtäväksi lankeaa järjestää kauppa, jossa legendaarisen ja pelätyn oligarkin, Romanovin, johtama öljy-yhtiö hankkii 49 prosentin osuuden pienemmästä kilpailijastaan. Moskovan syyttäjävirasto alkaa tutkia kauppaan kytkeytyviä murhia, ja Blixen ja hänen läheisensä saavat huomata joutuneensa vaarallisella tavalla öljy-yhtiön turvajoukkojen ja valtiollisten turvallisuuspalvelujen väliin. Maailmassa, jossa henki ei ole minkään arvoinen, ainoa tapa selviytyä pelistä on pelata se loppuun asti… Pietarin kapellimestari on vangitseva trilleri ja sisäpiirintietoa tihkuva kuvaus Venäjästä 2000-luvun alussa, jolloin muutamassa vuodessa luotiin aikamme suurimpia omaisuuksia. Kirjan on Moskova noir -trilogian avausosa. 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top