Jos pidät esimerkiksi Nesbön kirjoista, niin pidät varmasti myös tästä Reviewed by Momizat on . Tanskalaisen Krefeldin uutuus Kadonneet jatkaa sarjaa, jossa päähenkilöna seikkailee rikospoliisi Ravn. Kadonneet on itsenäinen tarina, joten ei haittaa vaikka Tanskalaisen Krefeldin uutuus Kadonneet jatkaa sarjaa, jossa päähenkilöna seikkailee rikospoliisi Ravn. Kadonneet on itsenäinen tarina, joten ei haittaa vaikka Rating: 0

Jos pidät esimerkiksi Nesbön kirjoista, niin pidät varmasti myös tästä

Tanskalaisen Krefeldin uutuus Kadonneet jatkaa sarjaa, jossa päähenkilöna seikkailee rikospoliisi Ravn. Kadonneet on itsenäinen tarina, joten ei haittaa vaikka edellinen osa olisikin vielä lukematta.

Berliinissä katoaa oudosti miehiä, jotka löytyvät alastomina ja hukkuneina. Itsemurhista ei kuitenkaan ole kyse. Jäljet johtavat menneisyyden Itä-Saksassa tapahtuneeseen julmaan tragediaan.

Jos pidät esimerkiksi Nesbön kirjoista, niin pidät varmasti myös tästä. Kannattaa hankkia myös edellinen Langenneet, josta on ilmestynyt jo pokkariversiokin. Krefeldin huikeat tarinat tulevat niin iholle, että ne melkein haistaa ja maistaa.

 

-Maitta Lohjan myymälästä
jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

 

Vanhat vääryydet nykyisten syynä Yksitoista yksinäistä miestä on kadonnut mystisesti Berliinissä löytyäkseen myöhemmin alasti ja hukkuneina. Rikospoliisi Ravn alkaa etsiä tekijää, johtolankanaan Itä-Saksan aikainen kolkko tapahtuma, jossa viattoman tytön ja hänen perheensä kimppuun käytiin raa’asti. Aika on loppumassa, viimeisin kadonneista saattaa vielä olla elossa. Myös Ravnin oma traaginen menneisyys sotkeutuu tehtävään.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top