Kaikki rakastetuimmat sadut sopivina iltasadun mittaisina katkelmina Reviewed by Momizat on . Suomen lasten satuaarteista löytyy kaikki rakastetuimmat sadut sopivina iltasadun mittaisina katkelmina. Klassikkosadut Grimmin veljesten Hannusta ja Kertusta H Suomen lasten satuaarteista löytyy kaikki rakastetuimmat sadut sopivina iltasadun mittaisina katkelmina. Klassikkosadut Grimmin veljesten Hannusta ja Kertusta H Rating: 0

Kaikki rakastetuimmat sadut sopivina iltasadun mittaisina katkelmina

Suomen lasten satuaarteista löytyy kaikki rakastetuimmat sadut sopivina iltasadun mittaisina katkelmina. Klassikkosadut Grimmin veljesten Hannusta ja Kertusta H.C. Andersenin Pieneen merenneitoon, sekä perinteisiin kansansatuihin, saavat lisää eloa ja väriä Pirkko-Liisa Surojeginjan kuvituksesta.

Yksi omista suosikeistani on venäläinen kansansatu Lumineito. Tarina on ollut itselleni tuntematon siihen asti, kunnes reilu vuosi sitten törmäsin Eowyn Ivey’n erinomaiseen romaaniin, Lumilapsi (tästä lukuvinkki myös aikuisille). Lumilapsi pohjautuu tähän kaihoisaan satuun Lumineidosta.

Ruma ankanpoikanen taas on lapsesta saakka kuulunut suosikkeihini ja sen aina ajankohtainen opetus on tärkeä niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä se oli vuosikymmenten kuluessa menettänyt merkitystään.

-Jussi Kajaanin myymälästä

Nyt jälleen saatavana! SUOMEN LASTEN SATUAARTEET on lastenkamarien perusteos. Se sisältää kaikki kauneimmat ja rakastetuimmat sadut, kuten Punahilkka, Hannu ja Kerttu, Pieni merenneito, Tuhkimo ja Lumikki. Ilmestyi ensimmäisen kerran Pirkko-Liisa Surojeginin kuvittamana 1992.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top