Viihdyttää koko perhettä isoimmasta pienimpään Reviewed by Momizat on . Kunnaksen koiramainen versiointi kansalliseepoksestamme viihdyttää koko perhettä isoimmasta pienimpään. Kalevalan tarusto ja tarina kulkee lapsia mukaantempaava Kunnaksen koiramainen versiointi kansalliseepoksestamme viihdyttää koko perhettä isoimmasta pienimpään. Kalevalan tarusto ja tarina kulkee lapsia mukaantempaava Rating: 0

Viihdyttää koko perhettä isoimmasta pienimpään

Kunnaksen koiramainen versiointi kansalliseepoksestamme viihdyttää koko perhettä isoimmasta pienimpään. Kalevalan tarusto ja tarina kulkee lapsia mukaantempaavasti ja ennen kaikkea Kunnaksen kuvitus tuo tarinan eloon. Kunnaksen kuvitus on hauskaa ja lapsille mieluista, täynnä pieniä yksityiskohtia. Lisäksi aikuiset voivat nauttia Akseli Gallen-Kallelan kuuluisia Kalevala-aiheisia maalauksia mukailevista kuvista Sammon taonnasta, Lemminkäisen äidistä ja kyisen pellon kyntämisestä.

Olen itse viettänyt lapsuuttani Kunnaksen kirjoja lukien ja nautin paljon kun saan lukea samoja kirjoja omille lapsilleni iltaisin. Koirien kalevalaa voin suositella aivan kaikille! Lisäksi mukana tulevasta äänikirjasta saa kuunneltavaa esim. automatkoille. Kalevalaa voi tehdä tutuksi niin kotona kuin matkoillakin!

-Jussi Kajaanin myymälästä

Veijarimainen koirien kansalliseepos ja huima sankaritaru vailla vertaa! Nyt Otavan 125-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ilmestyy Mauri Kunnaksen kalevalainen kansalliseepos velhoine ja tietäjineen äänikirjalla varustettuna. 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top