Kiva lahjaidea askartelijalle Reviewed by Momizat on . Docraft-kuumailmapuhallin on helppo ja monipuolinen käyttää. Puhallin on hiljainen ja pienikokoinen. Se onkin kätevän kokonsa puolesta vaivaton säilyttää, mutta Docraft-kuumailmapuhallin on helppo ja monipuolinen käyttää. Puhallin on hiljainen ja pienikokoinen. Se onkin kätevän kokonsa puolesta vaivaton säilyttää, mutta Rating: 0

Kiva lahjaidea askartelijalle

Docraft-kuumailmapuhallin on helppo ja monipuolinen käyttää. Puhallin on hiljainen ja pienikokoinen. Se onkin kätevän kokonsa puolesta vaivaton säilyttää, mutta myös ottaa mukaan. Värinä on iloinen pinkki!

Kuumailmapuhaltimen ansiosta askarteluun aukeaa monia uusia mahdollisuuksia – puhallinta voi käyttää puu-, paperi- ja kangaspinnoille! Embossauksessa (kohokuvioinnissa) kuumailmapuhallin on loistava apu. Puhallin nopeuttaa esimerkiksi liiman tai leimasinmusteen kuivumista. Ja kutistemuovin kutistamisessa se on aivan verraton! Puhallin on turvallinen helppokäyttöisen on/off-kytkimen ansiosta.

Docraft-kuumailmapuhallin on kätevä olla paitsi itsellä, myös kiva lahjaidea askartelijalle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea. Kaveriksi puhaltimelle (ja kohokuviointien tekemiseen) sopii mm. leimasimet, leimasinvärit ja -kynät sekä kohopulverit.

Docraft-kuumailmapuhaltimen ominaisuuksia esitteli Iisalmen myymälämme henkilökunta. Puhallinta on saatavilla myymälöistämme kautta maan ja Suomalainen.comista.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top