Metallinhohtoisilla väreillä uutta ilmettä askarteluun Reviewed by Momizat on . Inka Gold -värit ovat metallinhohtoisia, voidemaisia akryylivärejä, jotka sopivat monenlaisille pinnoille. Kermaisia värejä on helppo käyttää; väriä hierotaan s Inka Gold -värit ovat metallinhohtoisia, voidemaisia akryylivärejä, jotka sopivat monenlaisille pinnoille. Kermaisia värejä on helppo käyttää; väriä hierotaan s Rating: 0

Metallinhohtoisilla väreillä uutta ilmettä askarteluun

KUI%20INKA%20GOLDInka Gold -värit ovat metallinhohtoisia, voidemaisia akryylivärejä, jotka sopivat monenlaisille pinnoille. Kermaisia värejä on helppo käyttää; väriä hierotaan sormin tai siveltimen avulla haluttuun kohtaan. Väri on käyttövalmis sellaisenaan, mutta sitä voi myös laimentaa vedellä, jos haluaa vaaleamman sävyn. Akryyliväri on helppo puhdistaa erilaisilta pinnoilta, joten myös perheen pienimmät voivat osallistua yhteisiin askarteluhetkiin!

Inka Gold -värejä voi käyttää puu-, keramiikka-, kartonki- ja paperipinnoille. Monikäyttöisyys antaakin askartelijalle mahdollisuudet vaikka mihin! Värejä voi käyttää niin korttiaskartelussa kuin vaikkapa keramiikkaesineiden koristelussa. Parhaiten värit tarttuvat käsittelemättömiin, imukykyisiin pintoihin ja värin kiiltoa voi lisätä hankaamalla kevyesti värin pintaa sen kuivuttua.

Inka Gold -värejä on saatavana kullan, hopean, platinan, turkoosin, punaisen ja kullanruskean sävyinä. Oiva starttipaketti syntyy, kun värien kanssa hankkii tuputussivellinpakkauksen sekä keraamisen säästölippaan, jonka voi sitten koristella omannäköisekseen. Useat väri- ja sävyvaihtoehdot ruokkivat luovuutta ja rohkaisevat kokeilemaan uusia juttuja!

Inka Gold -värejä esitteli Kuopion kauppakeskus Matkuksen myymälämme henkilökunta. Värejä ja oheistarvikkeita on saatavana myymälöistämme kautta maan ja Suomalainen.comista.

 

Metallihohtoinen väri, joka soveltuu puulle, paperille, kartongille ja poltetulle, lasittamattomalle savelle. Kuivumisen jälkeen voidaan kiillottaa. Tuotteen pilaantumisen ehkäisemiseksi ota väriä purkista esim. puhtaalla lastalla. Levitä siveltimellä tai tuputtimella.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top