Varistyttö: sinulle, joka et pienestä hätkähdä Reviewed by Momizat on . Varistyttö on järkyttävä kuvaus mieleltään pahasti vinoutuneen ihmisen harrastamasta lapsiin kohdistuvasta fyysisestä ja psyykkisestä väkivallasta. Tarina voisi Varistyttö on järkyttävä kuvaus mieleltään pahasti vinoutuneen ihmisen harrastamasta lapsiin kohdistuvasta fyysisestä ja psyykkisestä väkivallasta. Tarina voisi Rating: 0

Varistyttö: sinulle, joka et pienestä hätkähdä

VARISTYTTO

Varistyttö on järkyttävä kuvaus mieleltään pahasti vinoutuneen ihmisen harrastamasta lapsiin kohdistuvasta fyysisestä ja psyykkisestä väkivallasta. Tarina voisi melkein olla tottakin, kuten viittaukset Sierra Leonen lapsisotilaisiin ja Sarajevon verisiin tapahtumiin, jotka ovat vielä hyvin muistissa. Varistyttö on erittäin rankka, mutta kaikesta julmuudestaan huolimatta ehdottoman mukaansa tempaava avaus Victoria Bergman -trilogiaan. Suosittelen Varistyttöä sinulle, joka et pienestä hätkähdä ja etenkin Keplerin, Stieg Larsson ja Roslund & Hellströmin lukijoille.

-Maitta / Lohjan myymälä
jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta
 

 

 

Kommentit (1)

  • Kaisu-Maria

    Dekkari jollaista et ole ennen lukenut. Koukuttava, karmaiseva, kantaaottava ja taidokas psykologinen dekkari, jonka lukemisen jälkeen maailmasi ei ole enää entisensä. Kyseessä on yksi tarina jaettuna kolmeen kirjaan: Varistyttö, Unissakulkija ja Varjojen huone (ilmestyy lokakuussa).

    http://www.suomalainen.com/lempikirjakone

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top